Necromancer
poweruser
Дечково тестираше повеќе уреди за безжично поврзување, па може ќе му се најде на некој.
Сакам конечно да сменам од iPhone на Android уред годинава па многу ме интересира дали некој има функционален Android Auto во автомобилот земаќи во предвид дека Android Auto не е официјално подржан кај нас. Јас пред 2-3 години имав прилика да го користам на мојот автомобил со .apk и си беше во ред.
Мене 2 години ми работи без никакви проблеми, без апкови и глупости, буквално плаг и плеј во 2022 Рав4 фабрички центар, самсунг S21 FE.
Со кабелче за полнење Лоџитек глушец. Работи спотифај, мапи, јавување, гугл асистент, игрици кога си паркиран, се. Го користам редовно, немаш никаков проблем.
Со блутут не ти се поврзува?Zdravo,
Imam Audi A4 2020 godina i nemozam da se konektiram na Android Auto. Koga go priklucuvam telefonot (Galaxy S23 Ultra) samo go polni i ne javuva popup za ured povrzan sto poddrzuva android auto itn itn. Samata aplikacija e integrirana so telefonot i ne treba da se simnuva nisto.
Dali nekoj drug se soocil so ovoj problem i koe e resenieto?
Dali mi treba Audi Connect da se kupi pretplata za da se koristi Android Auto?
Нема wireless на тој модел на кола ако добро читам. Мора со кабел.Со блутут не ти се поврзува?
Испратено од телефоно
Дали некој знае wireless android auto dongle за VW Arteon 2018? На Али премногу модели има и сегде има некои warnings дека не се compatible со фабричкиот дисплеј... Значи имам Android Auto со USB, супер си работи. Сакам само да го избегнам моментот на ставање кабелче секое влагање.
Порачав адаптер пред 1 месец за VW Passat B8 2015 со сличен, може и исти систем како твојот. Кога ке дојде ке го истестирам за компатибилност, лаг, брзина на конектирање и ако се си работи ок ке ти пратам линк ако ти треба тогаш. ПС џукелите од Унгарија ја држат пратката преку 15 дена така лото е кога ке стигне.wireless android auto dongle за VW Arteon 2018
Не можеш да кодираш нешто за кое што не е способен системот веќе.Има ли некој искуство со OBD II активатори, да форсне активација на Андроид ауто? Преку оние кинескине плави програмери/џекови?
Ќе ми стигне кај и да е деновиве, па ме интересираше некакво искуство. Пошто или ќе го преебам цел мерцедес или ќе имам андроид на екранот... ама сакав некој да ме утеши дека пробал и дека се е ок![]()
Не можеш да кодираш нешто за кое што не е способен системот веќе.
Јас го направив за VW Passat каде што опцијата беше фабрички заклучена т.е. требаше да платам за да ми ја отклучат. Има и коли на кои што фали хадвер за да поддржуваат Android Auto /Carplay.Има ли некој искуство со OBD II активатори, да форсне активација на Андроид ауто? Преку оние кинескине плави програмери/џекови?
Ќе ми стигне кај и да е деновиве, па ме интересираше некакво искуство. Пошто или ќе го преебам цел мерцедес или ќе имам андроид на екранот... ама сакав некој да ме утеши дека пробал и дека се е ок![]()
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower NORTH MOMENTUM EDITION, 3x120mm Momentum 4-pin PWM fans, w/WINDOW, Front wood panel, Charcoal Black, FD-C-NOR1C-05
11.950,00 ден
KEYBOARD WRIST REST SILICON KEYCHRON V1/V2/Q2/Q9/Q1 Pro/Q2 Pro, Black, PR47
940,00 ден
NET Switch CUDY 8-port Gigabit GS108U, Plastic, White, GS108U
950,00 ден
MICROPHONE ELGATO WAVE 3 BLACK, 10MAB9901
11.280,00 ден
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 8K polling rate,All silent micro switch, White, M6S-A24
4.860,00 ден
MOUSE RECEIVER USB A4TECH, for A4TECH/F-STYLER, Black, RN-10D
320,00 ден