З а пратки од алиекспрес новите пратки ми стигнаа преку виа пост приватна пошта за рекордно време од 17 дена. Толку повеќе завршена е работата со македонска пошта.... Новите пратките од алиекспрес немало повеќе да се достравуват со мк пошта така ми кажа курирот....Виа Пост склучиле договор со алиекспрес за достава на пратките во мк.
З а пратки од алиекспрес новите пратки ми стигнаа преку виа пост приватна пошта за рекордно време од 17 дена. Толку повеќе завршена е работата со македонска пошта.... Новите пратките од алиекспрес немало повеќе да се достравуват со мк пошта така ми кажа курирот....Виа Пост склучиле договор со алиекспрес за достава на пратките во мк.
Легендата вели дека уште веруваат некои дека Унгарија ги држи пратките.прв пат нарачав од али за еден другар некој ситници. нарачано 5-ти овој месец, доставено денес (25ти) со приватна пошта му се јавија дома му ја донесоа. ништо не му побарале за доплата. со стандард али беше нарачана и преку унгарија си одеше RR741886473HU
За ова ќе треба со него да пратат и еден позамашен акумулатор за да го држи во живот тагот.![]()
Да, ама во живо не можеш да го пратиш, незнам дали логови снима.Погледнете го атачментот 136181
Само да најдеме начин да го купиме од Алиекспрес, то ест да видиме со продавачот дали може некако да се врзе со некој iPhone или акаунт што ти ја знам како идат тие процедури уште пред праќање ако воопшто е возможно, не користам јаболчиња па не знам.
Испрати од овде до Кина таг поврзан со мајфон и договори се со кинезот да ја врати пратката назад. Ќе знаеш за двата правци каде дреме пратката.Само да најдеме начин да го купиме од Алиекспрес, то ест да видиме со продавачот дали може некако да се врзе со некој iPhone или акаунт што ти ја знам како идат тие процедури уште пред праќање ако воопшто е возможно, не користам јаболчиња па не знам.
Легендата вели дека уште веруваат некои дека Унгарија ги држи пратките.
Објасни го ова тогаш.Чисто ради тест за овдешните ботови и адвокати од партија или каде не на 03 Февруари нарачани 3 работи од али
UD58*********LT Стигната на врата 15 Март или 41 ден
2x RR74*********HU Ни трага ни глас од пратката со непроменет статус на postal.ninja ниту aliexpress.
што ке потврди дека Унгарија останува да биде најголемиот проблем во синџирот на достава
Ертагот нема ГПС, комуницира преку блутут со уредите во непосредна близина, така што нема појма каде се наоѓа. Ајфоните во близина што ќе го детектираат ја испраќаат својата локација.Погледнете го атачментот 136181
Само да најдеме начин да го купиме од Алиекспрес, то ест да видиме со продавачот дали може некако да се врзе со некој iPhone или акаунт што ти ја знам како идат тие процедури уште пред праќање ако воопшто е возможно, не користам јаболчиња па не знам.
не е проблем, не треба секоја секунда да регистрира, дури и 2 пати дневно да се активира (па deep sleep) би било доволноЗа ова треба некој GPS Logger, ако има таков што може да издржи неколку месеци со една батерија.
You lucky bas***dЕве го бе, стигна за помалце од месец. нарачано 8ми март. денес поштарот ми го носи на врата. само плачете за џабе.
Погледнете го атачментот 136431
Погледнете го атачментот 136432
Еве го бе, стигна за помалце од месец. нарачано 8ми март. денес поштарот ми го носи на врата. само плачете за џабе.
Погледнете го атачментот 136431
Погледнете го атачментот 136432
SSD M.2 2TB Lexar NM790 NVMe PCI Express 4.0 x4, 7400/6500 MB/s LNM790X002T-RNNNG
17.900,00 ден
GAMING FLOOR MAT NEXT LEVEL RACING, POLYESTER, ANTI-SLIP BASE, 165x60x0.3CM, BLACK, NLR-A005
2.850,00 ден
MOUSE RECEIVER USB A4TECH, for A4TECH/F-STYLER, Black, RN-10D
320,00 ден
GAMING WHEEL STAND LITE 2.0 NEXT LEVEL RACING, NLR-S040
11.970,00 ден
PAD THERMAL THERMAL GRIZZLY PUTTY BASIC (100g), TG-P-B-100
2.130,00 ден
CONVERTOR FAN SPLITER PWM KOLINK 35cm, 4-pin PWM female to 3x male, White, ZUAD-1632
300,00 ден