Optipro
lurker
- 5 мај 2021
- 618
- 465
Купон 15 долари во знак на извинувањеИ што постигна со тоа што го пцуеше те на англиски те на македонски? Аман, мора ли балканското да излезе од вас?
Купон 15 долари во знак на извинувањеИ што постигна со тоа што го пцуеше те на англиски те на македонски? Аман, мора ли балканското да излезе од вас?
Не се глупости, реално има 10 пати подобар квалитет од тие на пазар кај нас.И сето ова патешествие за патичиња од 10 долари кои најверојатно може да се најдат кај нас на пазар за поефтино.
Мислам во право си во спорот. Но не разбирам зошто се малтретирате со нарачки на глупости од Али.
Остај друго, ќе ги израснат дури да стигнатИ сето ова патешествие за патичиња од 10 долари кои најверојатно може да се најдат кај нас на пазар за поефтино.
Горе доле 2 месеца се чека за новите пратки.Мрднаа малце, нарачано на 27.12.23
Погледнете го атачментот 135260
Што е најважно ќе стигнат, сега за чекање мислам дека голема улога има цената на нафтата, па собираат големи количини на куп па потоа ги испорачуваат.
Имам баш од ист ден што ми се во ХУ350, се надевам и моите нарадна недела ќе ги биде.Мрднаа малце, нарачано на 27.12.23
Погледнете го атачментот 135260
Што е најважно ќе стигнат, сега за чекање мислам дека голема улога има цената на нафтата, па собираат големи количини на куп па потоа ги испорачуваат.
еве јас го добив истиот одговор.. Дали има можност да пишам директно на алишит.. Не да пишувам со робот туку со човек50/50 е цела работа.
Имав слично искуство пред неколку месеци.
Објавено видео, 300 докази и фотографии дека не работи.
И на крај Алиекспрес,,пресуди" да се врати производот, па да се рефундира.
Кренав раце после 100 обиди.
Џабе, не ти помага агент.еве јас го добив истиот одговор.. Дали има можност да пишам директно на алишит.. Не да пишувам со робот туку со човек
Се слагам. Порачајте нешто што ептен треба ( дел што нема шанси овде да го најдеш да речеме) , ама џиџи-миџи - патички , тоа ниту е убаво ниту квалитетно ( „Ама ефтино било...„ ) - абе за*би - не ти треба ....И сето ова патешествие за патичиња од 10 долари кои најверојатно може да се најдат кај нас на пазар за поефтино.
Мислам во право си во спорот. Но не разбирам зошто се малтретирате со нарачки на глупости од Али.
уозбили сенајубаво е некоја поштарка нусе да ни дојдит пред порти (најубаво девојче ем македонче)
Јас имав случка пред некој ден , порачувам со Yanwen ми ја праќа со Cainiao ( AliExpress standard shipping) .Сега гледам, и тие поузданите што праќаа преку Yanwen и SunYou, ги укинале тие опции и нудат само Aliexpress Standard Shipping.
Како може од кога ке ти ја прати преку AliExpress selection standard, да ја смени и да ја препрати преку Yanwen?Јас имав случка пред некој ден , порачувам со Yanwen ми ја праќа со Cainiao ( AliExpress standard shipping) .
Му пишав или да ја откаже или да ја прати со Yanwen и ми се правдаше како Yanwen во просек биле многу по спори од Cainiao , јас му реков можеби за другите држави за МК не е така и се убедувавме и на крај ја прати со Yanwen .
Така што они прво креираат shipping label и бројчето го прикачуваат па после го праќаат, јас начекав само што го прикачија бројчето да видам и да пишам .Како може од кога ке ти ја прати преку AliExpress selection standard, да ја смени и да ја препрати преку Yanwen?
SpeedPak е услуга на ebay. Пишува на нивната веб страна. Пристигнува до Скопје за максимум 3-4 недели.Ова алтернативно бројче што ми го даде нинџата CNCCX240221233429591709123 што ми е наручано преку ибеј од Кина, да ти идело преку Англија, ни Литванија, ни Унгарија ни Холандија.
Ај да видимо за колку ќе стигне...
Feb 28, 2024, 07:12 SpeedPAK
Arrived at destination facility
United Kingdom
PSU 750W LIAN LI SFX SP750 V2 80 Plus GOLD, FULL MODULAR, WHITE, SP750G
8.000,00 ден
EXTERNAL CAPTURE ELGATO 4K X HDR10, VRR, USB 3.0 (TYPE-C), 10GBH9901
16.590,00 ден
VGA ACER RX 9070 Predator BiFrost Radeon OC 16GB GDDR6 256-bit, HDMI, 3xDP, DP.Z4GWW.P01
40.790,00 ден
SOUND AUDIO MIXER ELGATO WAVE XLR MK.2, 10MAN9901
10.480,00 ден
VGA ASROCK RX 9060 XT STEEL LEGEND OC 16GB GDDR6 2xDP, HDMI, 90-GA5JZZ-00UANF
34.390,00 ден
CASE KOLINK ATX OBSERVATORY HF Mesh, 3x120mm fan, Black, PGW-CH-KOL-128
3.450,00 ден