zema si gi deneska, 3 pratki mi stignaa so UB-HU tracking. obicno taj prosek e so 45-55 dena.И више.
Знае да прескокне и 60 дена.
zema si gi deneska, 3 pratki mi stignaa so UB-HU tracking. obicno taj prosek e so 45-55 dena.И више.
Знае да прескокне и 60 дена.
Јас имам 2 пратки од по 20 долари, еве веќе месец дена.SunYou... Рекорд, за 14 дена (денес не го сметам)
А тие со стандард шиТпинг од 7/8 долари абер немаат![]()
Ти се погодило преку LT да ти ја пуштат, таму нема гужва, а башка и не се влечковци ко HU или пак LV.Погледнете го атачментот 130859
SunYou... Рекорд, за 14 дена (денес не го сметам)
Една имам 230 долари преку стандард шиТпинг.. абер нема..Јас имам 2 пратки од по 20 долари, еве веќе месец дена.
И LT и LV се брзи!Ти се погодило преку LT да ти ја пуштат, таму нема гужва, а башка и не се влечковци ко HU или пак LV.
За 11 дена ми стигна пратка преку Yanwen, исто со LT бројче.Погледнете го атачментот 130859
SunYou... Рекорд, за 14 дена (денес не го сметам)
Баш така, еве и кај мене евтина пратка (конектори за долар и половина) стигна за 2 и кусур недели. Непрепорачана пратка без тракинг преку Yanwen Economic Air Mail: UD576541821LTТи се погодило преку LT да ти ја пуштат, таму нема гужва, а башка и не се влечковци ко HU или пак LV.
2-3 недели минимум преку унгарска пошта.Имате некој пратки заглавени над 30дена во ,, arrived in linehaul office"....?
Јас имам 4 пратки заглавени на.Имате некој пратки заглавени над 30дена во ,, arrived in linehaul office"....?
Велиш?2-3 недели минимум преку унгарска пошта.
Исто, и кога ке им пишиш на агентите, и кога ке ти тропнст ,, дека пратката ти е во локалната пошта, да одиш да си ја земешЈас имам 4 пратки заглавени на.
13 Oct 202312:06
Shipment is being prepared for international deliveryNemzetközi Posta Kicserélő Központ, Vecsés
Од тогаш нема апдејтиран статус дека се пратени.
Bukvalno na isto imam edna pratka zaglavenoЈас имам 4 пратки заглавени на.
13 Oct 202312:06
Shipment is being prepared for international deliveryNemzetközi Posta Kicserélő Központ, Vecsés
Од тогаш нема апдејтиран статус дека се пратени.
Nema nikakvi agenti. Toa se botovi na custumer support. Dzabe si gubes vreme pisuvas i, avtomatizirano e se.Велиш?
Ова,, linehaul" мислам дека е статус дека сеште е во Кина во некој магацин..
Исто, и кога ке им пишиш на агентите, и кога ке ти тропнст ,, дека пратката ти е во локалната пошта, да одиш да си ја земеш
Затоа што СОРТИРАЊЕТО е такво. Селектираш фри шипинг зошто инаку џабе гледаш.Aliexpress психологија
![]()
Ама и со трошоците за доставата кинезите прават матни работи. Ако нешто вистински кошта 5 евра да се прате кај нас они по дифолт наплатат си 20 евра. 5 евра за доставата 15 евра во нивни џеб.Aliexpress психологија
![]()
Линк до продавницата ако е можно.посериозни продавници како на пример SUHMS
Shenzhen Hong Ming electronics co., LTDЛинк до продавницата ако е можно.![]()
шо е воа другар ми чипови и тесла батерии продават. нема ли влечки, чорапи, патки да си купеме..и некој други ситници гаџети.Shenzhen Hong Ming electronics co., LTD
Не продаваат џиџи миџи, туку баш само чипови и таква ситна електроника.Shenzhen Hong Ming electronics co., LTD-AliExpress
Discover a wide variety of high-quality Integrated Circuits at Shenzhen Hong Ming Electronics Co., LTD on AliExpress. Shop now for reliable components!a.aliexpress.com
Не би знаел да ти одговорам, патики, чорапи и влечки си купувам од продавница, каде што можам всушност да видам што купувам и за што давам пари. Да не биде после женски чорапи сум купил, па да си ги носам затоа што сум дал пари за нив и да зборам како се машки.шо е воа другар ми чипови и тесла батерии продават. нема ли влечки, чорапи, патки да си купеме..и некој други ситници гаџети.
Ааа, машала, за еден месец ти стигнало.wow
Skopje IO 1003 1020 29-OCT-23 Vo Posta
Бесплатна достава
GAMING CHAIR FragON 2X Rev. 2.0 BLACK/WHITE
11.780,00 ден
Бесплатна достава
EXTERNAL SSD Kingston USB 3.2 Gen2 XS1000 2TB 1050MB/s, SXS1000R/2000G
14.840,00 ден
Бесплатна достава
CE ACCESSORIES MI ROBOT VACUUM S20 BATTERY 3200Mah, 14.4v, 46.08Wh
2.950,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C2 Pro 8K QMK RGB, Full Size, Super Red switch, C2PX-M1
4.640,00 ден
Бесплатна достава
XIAOMI LINT REMOVER 2
1.370,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q1 ULTRA 8K ALUMINIUM HS RGB LED 75% Silk POM BROWN switch,Multi-Device (Wired,2.4Ghz,BT), BLACK, Q1U-M3
15.770,00 ден