Кај мене имам ист таков случај, имам неколку ситници од Али и ибеј (кинези) кои навлегоа во 5-та недела.
Изгледа проблемот е глобален + предбожикен (католички) и предновогодишен период!
Последниов период (1-2месеца) имам проблем со споро пристигнување на пратки.Не знам зошто но, до сега сите пратки пристигнувале за 20-25дена со соодветен тракинг која пратка до каде е .Сега последниве само има инфо дека ја напуштиле Кина и месец дена стојат така..некој со сличен проблем?
Испратено од iPhone преку IT.mk форум апликација
Незнам зошто ви е чудно. Алиекспрес користи наефтин шипинг што постои. Сеа чекајте со месеци.
И јас имам од 20ноември неколку.
Заглавени се на шипд бу еирплејн
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Малезиа Еирлајнс ?И јас имам од 20ноември неколку.
Заглавени се на шипд бу еирплејн
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Сега им се сигурни авионите, башка овие користат карго авиони а не патнички.Малезиа Еирлајнс ?![]()
Се зезам. Коментирав за статусот на пратката. Да не загинала некаде во океанот.Сега им се сигурни авионите, башка овие користат карго авиони а не патнички.![]()
Потполно те разбрав, веќе не им се губат авионите.Се зезам. Коментирав за статусот на пратката. Да не загинала некаде во океанот.![]()
Сега им се сигурни авионите, башка овие користат карго авиони а не патнички.![]()
Инаку од тогаш кога исчезна тој авион па наваму се отежна шипингот на било какви литиумски батерии од P.R.C. кон европа.
И кај мене е исто другар.Пред 5 недели нарачани пратки од АлиЕкспрес сеуште никаков трекинг неам добиено од Македонски Пошти.Можно е каснењево заради акцијата што ја имаа на 11.11.Последниов период (1-2месеца) имам проблем со споро пристигнување на пратки.Не знам зошто но, до сега сите пратки пристигнувале за 20-25дена со соодветен тракинг која пратка до каде е .Сега последниве само има инфо дека ја напуштиле Кина и месец дена стојат така..некој со сличен проблем?
И кај мене е исто другар.Пред 5 недели нарачани пратки од АлиЕкспрес сеуште никаков трекинг неам добиено од Македонски Пошти.Можно е каснењево заради акцијата што ја имаа на 11.11.
а до каде се кинезиве со нивниот магацин кој беше најавен во некоја од поранешните ЈУ републики или Бугарија?
MICROPHONE BOYA BY-M1 PRO II, 1x 3.5mm jack, 6m length, Black, BY-M1 Pro II
1.490,00 ден
WEB CAMERA LOGITECH MX BRIO 4K/30fps USB Type-C, Grey, 960-001554
15.270,00 ден
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V1 ULTRA 8K Polling Rate 75%, HS, RGB, Keychron Silk POM BROWN switch, OSA PBT, Black, w/knob, V1U-D3
7.380,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON R6 QMK Retro, RGB LED, Super Banana switch, Multi-Device (Wired+Wireless), Retro, R6-M4
5.450,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C3 PRO 8K TKL QMK/VIA RGB HS Keychron Super Red switch, Black , C3PX-H1
4.030,00 ден
GAME FIGURINE PALADONE FORTNITE WALL MOUNTABLE LOGO LIGHT, PP14621FOVN
2.170,00 ден