Кај мене имам ист таков случај, имам неколку ситници од Али и ибеј (кинези) кои навлегоа во 5-та недела.
Изгледа проблемот е глобален + предбожикен (католички) и предновогодишен период!
Последниов период (1-2месеца) имам проблем со споро пристигнување на пратки.Не знам зошто но, до сега сите пратки пристигнувале за 20-25дена со соодветен тракинг која пратка до каде е .Сега последниве само има инфо дека ја напуштиле Кина и месец дена стојат така..некој со сличен проблем?
Испратено од iPhone преку IT.mk форум апликација
Незнам зошто ви е чудно. Алиекспрес користи наефтин шипинг што постои. Сеа чекајте со месеци.
И јас имам од 20ноември неколку.
Заглавени се на шипд бу еирплејн
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Малезиа Еирлајнс ?И јас имам од 20ноември неколку.
Заглавени се на шипд бу еирплејн
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Сега им се сигурни авионите, башка овие користат карго авиони а не патнички.Малезиа Еирлајнс ?![]()
Се зезам. Коментирав за статусот на пратката. Да не загинала некаде во океанот.Сега им се сигурни авионите, башка овие користат карго авиони а не патнички.![]()
Потполно те разбрав, веќе не им се губат авионите.Се зезам. Коментирав за статусот на пратката. Да не загинала некаде во океанот.![]()
Сега им се сигурни авионите, башка овие користат карго авиони а не патнички.![]()
Инаку од тогаш кога исчезна тој авион па наваму се отежна шипингот на било какви литиумски батерии од P.R.C. кон европа.
И кај мене е исто другар.Пред 5 недели нарачани пратки од АлиЕкспрес сеуште никаков трекинг неам добиено од Македонски Пошти.Можно е каснењево заради акцијата што ја имаа на 11.11.Последниов период (1-2месеца) имам проблем со споро пристигнување на пратки.Не знам зошто но, до сега сите пратки пристигнувале за 20-25дена со соодветен тракинг која пратка до каде е .Сега последниве само има инфо дека ја напуштиле Кина и месец дена стојат така..некој со сличен проблем?
И кај мене е исто другар.Пред 5 недели нарачани пратки од АлиЕкспрес сеуште никаков трекинг неам добиено од Македонски Пошти.Можно е каснењево заради акцијата што ја имаа на 11.11.
а до каде се кинезиве со нивниот магацин кој беше најавен во некоја од поранешните ЈУ републики или Бугарија?
PHONE MOBILE PROTECTION CASE Roskilde ICON MagSafe for iPhone 17 Pro Max,ROK9ICBL6659
450,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C1 Pro 8K QMK/VIA TKL RGB HS Keychron Super Banana switch, C1PX-M4
4.030,00 ден
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q1 ULTRA 8K ALUMINIUM HS RGB LED 75% Silk POM RED switch,Multi-Device (Wired,2.4Ghz,BT), BLACK, Q1U-M1
15.770,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C3 PRO 8K TKL QMK/VIA RGB HS Keychron Super Red switch, Black , C3PX-H1
4.030,00 ден
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V1 ULTRA 8K Polling Rate 75%, HS, RGB, Keychron Silk POM BROWN switch, OSA PBT, Black, w/knob, V1U-D3
7.380,00 ден
NET ROUTER WIRELESS DUAL BAND AC1200 4G LTE CUDY LT500D, w/4 antennas, 1x WAN/LAN port, 3x LAN ports, LT500D
3.950,00 ден