Можеш. Ама не верувам дека е вратена. После 16/17ч. И тоа зборам од искуство од најдобрата пошта у Македонија - Карпош![]()
Би можел да ја подигнам пратката со ова у пошта или мора да чекам картонче?
*Дека у близина сум,па да поминам до Пошта
Испратено од iPhone преку IT.mk форум апликација
Помини, ќе ти кажат да поминеш пак утре-задутре![]()

![]()
Би можел да ја подигнам пратката со ова у пошта или мора да чекам картонче?
*Дека у близина сум,па да поминам до Пошта
Испратено од iPhone преку IT.mk форум апликација
Или евентуално Litokala:Батерии само од тука!
Некој умен Македонец ги превеслал за 4 батерии и сега сите го јадеме калајот.
Земав пробно 4 комада но не од тој продавач туку од овој:
Земав пробно 4 комада но не од тој продавач туку од овој:
New Protected Liitokala for 18650 NCR18650B 3400mah Rechargeable battery 3.7V with PCB For Panasonic Flashlight batteries-in Rechargeable Batteries from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group
Нема проблем.Планирам да земам и ваков полнач кој во себе ги има сите можни функции вклучувајки ја и онаа REFRESH за регенерирање на АА и ААА батерии после неколку кратно полнење и прaзнење откако ќе се појави мемориски ефект:Opus BT-C3100 V2.2 Smart LCD 12V Battery Charger for Li-ion NiCd NiMh Batteries | eBay
Никогаш не купувај полнач за батерии доколку нема опција REFRESH па макар и најевтин да е.А што се однесува до оној што си го видел во ЛИДЛ е најобичен како и сите останати бидејки до сега никогаш во ЛИДЛ не се продавал асален полнач.Го пратам веќе 10 години низ сите европски земји каде има маркети и кога има на продажба е постојано иста роба под брендот TRONIC за кој искрено не вреди да фрлаш пари.Ти па од продавач со само 25 Feedback купуваш. Ај дај боже да ти се погодат, и пиши кога ќе ги добиеш.
$26? Не е премногу скапо? Во грција (лидл) имаше исти и брендиран за 12евра.
Истиот проблем го имам и јас со пратки нарачани од ebay поточно Хонгконг. Месец дена и уште ги нема.Кога отидов во поштата кај нова железничка за да добијам попрецизни информации ми кажаа дека имало голем застој во Прага и затоа бааги пратки доцнеле.Инаку од август месец на нивниот официјален сајт се појавуваат и регистрираат сите пратки кои имаат било каков код поради честите кражби и ако има 11 цифрен број пратката тогаш нашите лепат регистарски код 2 букви па 9 броеви и на крај МК за да се има увидд каде е пратаката така што и да го упишеш 11 цифрениот број на сајтот ако е стигната пратката ќе си пишува дали е во главната или локалната пошта.За никаде е кинескава пошта... Сите избегнувајте ја особено логистиката "China Post Ordinary Small Packet Plus", 50% од пратките се губат и вооошто не пристигнуваат...
Еднаш брат ми ќе порача нешто од Али и тоа да не стигне баш, ужасс.. му требаше заштитно стакло за телефон и ок ај му порачав..
Еве преку 50дена поминаа го нема и го нема..
06634585078
И како ќе отварам диспјут за само 90 центи.![]()
Истиот проблем го имам и јас со пратки нарачани од ebay поточно Хонгконг. Месец дена и уште ги нема.Кога отидов во поштата кај нова железничка за да добијам попрецизни информации ми кажаа дека имало голем застој во Прага и затоа бааги пратки доцнеле.Инаку од август месец на нивниот официјален сајт се појавуваат и регистрираат сите пратки кои имаат било каков код поради честите кражби и ако има 11 цифрен број пратката тогаш нашите лепат регистарски код 2 букви па 9 броеви и на крај МК за да се има увидд каде е пратаката така што и да го упишеш 11 цифрениот број на сајтот ако е стигната пратката ќе си пишува дали е во главната или локалната пошта.
Никогаш не купувај полнач за батерии доколку нема опција REFRESH па макар и најевтин да е.А што се однесува до оној што си го видел во ЛИДЛ е најобичен како и сите останати бидејки до сега никогаш во ЛИДЛ не се продавал асален полнач.Го пратам веќе 10 години низ сите европски земји каде има маркети и кога има на продажба е постојано иста роба под брендот TRONIC за кој искрено не вреди да фрлаш пари.
Прашај ги де. Не мириса на арно, барем да ти вратат пари одма![]()
Да чекам или ?
OD DVD RW SATA ASUS DRW‑08D6MT, Black, 90DD0340-B19000
1.960,00 ден
MOUSE WIRED USB A4TECH Bloody Gaming W60 Max Stone, 10000 cpi, 1ms, RGB, Black
1.400,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON K10 MAX HS Full Size RGB Keychron super Banana switch, Multi-Device 2.4 GHz & BT Black, K10M-H4
8.840,00 ден
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro LN, Low-Noise PWM, 2000 RPM Max, BLACK, ACFAN00348A
740,00 ден
USB Flash Drive 3.2 Gen1 32GB INTENSO TWIST LINE, USB-A&USB-C, 3539480
570,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON R6 QMK Retro, RGB LED, Super Banana switch, Multi-Device (Wired+Wireless), Retro, R6-M4
5.450,00 ден