Можеш. Ама не верувам дека е вратена. После 16/17ч. И тоа зборам од искуство од најдобрата пошта у Македонија - Карпош![]()
Би можел да ја подигнам пратката со ова у пошта или мора да чекам картонче?
*Дека у близина сум,па да поминам до Пошта
Испратено од iPhone преку IT.mk форум апликација
Помини, ќе ти кажат да поминеш пак утре-задутре![]()

![]()
Би можел да ја подигнам пратката со ова у пошта или мора да чекам картонче?
*Дека у близина сум,па да поминам до Пошта
Испратено од iPhone преку IT.mk форум апликација
Или евентуално Litokala:Батерии само од тука!
Некој умен Македонец ги превеслал за 4 батерии и сега сите го јадеме калајот.
Земав пробно 4 комада но не од тој продавач туку од овој:
Земав пробно 4 комада но не од тој продавач туку од овој:
New Protected Liitokala for 18650 NCR18650B 3400mah Rechargeable battery 3.7V with PCB For Panasonic Flashlight batteries-in Rechargeable Batteries from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group
Нема проблем.Планирам да земам и ваков полнач кој во себе ги има сите можни функции вклучувајки ја и онаа REFRESH за регенерирање на АА и ААА батерии после неколку кратно полнење и прaзнење откако ќе се појави мемориски ефект:Opus BT-C3100 V2.2 Smart LCD 12V Battery Charger for Li-ion NiCd NiMh Batteries | eBay
Никогаш не купувај полнач за батерии доколку нема опција REFRESH па макар и најевтин да е.А што се однесува до оној што си го видел во ЛИДЛ е најобичен како и сите останати бидејки до сега никогаш во ЛИДЛ не се продавал асален полнач.Го пратам веќе 10 години низ сите европски земји каде има маркети и кога има на продажба е постојано иста роба под брендот TRONIC за кој искрено не вреди да фрлаш пари.Ти па од продавач со само 25 Feedback купуваш. Ај дај боже да ти се погодат, и пиши кога ќе ги добиеш.
$26? Не е премногу скапо? Во грција (лидл) имаше исти и брендиран за 12евра.
Истиот проблем го имам и јас со пратки нарачани од ebay поточно Хонгконг. Месец дена и уште ги нема.Кога отидов во поштата кај нова железничка за да добијам попрецизни информации ми кажаа дека имало голем застој во Прага и затоа бааги пратки доцнеле.Инаку од август месец на нивниот официјален сајт се појавуваат и регистрираат сите пратки кои имаат било каков код поради честите кражби и ако има 11 цифрен број пратката тогаш нашите лепат регистарски код 2 букви па 9 броеви и на крај МК за да се има увидд каде е пратаката така што и да го упишеш 11 цифрениот број на сајтот ако е стигната пратката ќе си пишува дали е во главната или локалната пошта.За никаде е кинескава пошта... Сите избегнувајте ја особено логистиката "China Post Ordinary Small Packet Plus", 50% од пратките се губат и вооошто не пристигнуваат...
Еднаш брат ми ќе порача нешто од Али и тоа да не стигне баш, ужасс.. му требаше заштитно стакло за телефон и ок ај му порачав..
Еве преку 50дена поминаа го нема и го нема..
06634585078
И како ќе отварам диспјут за само 90 центи.![]()
Истиот проблем го имам и јас со пратки нарачани од ebay поточно Хонгконг. Месец дена и уште ги нема.Кога отидов во поштата кај нова железничка за да добијам попрецизни информации ми кажаа дека имало голем застој во Прага и затоа бааги пратки доцнеле.Инаку од август месец на нивниот официјален сајт се појавуваат и регистрираат сите пратки кои имаат било каков код поради честите кражби и ако има 11 цифрен број пратката тогаш нашите лепат регистарски код 2 букви па 9 броеви и на крај МК за да се има увидд каде е пратаката така што и да го упишеш 11 цифрениот број на сајтот ако е стигната пратката ќе си пишува дали е во главната или локалната пошта.
Никогаш не купувај полнач за батерии доколку нема опција REFRESH па макар и најевтин да е.А што се однесува до оној што си го видел во ЛИДЛ е најобичен како и сите останати бидејки до сега никогаш во ЛИДЛ не се продавал асален полнач.Го пратам веќе 10 години низ сите европски земји каде има маркети и кога има на продажба е постојано иста роба под брендот TRONIC за кој искрено не вреди да фрлаш пари.
Прашај ги де. Не мириса на арно, барем да ти вратат пари одма![]()
Да чекам или ?
MOUSE RECEIVER USB A4TECH, for A4TECH/F-STYLER, Black, RN-10D
320,00 ден
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower Pop Air RGB Black, 3x120mm Aspect 12 RGB, w/WINDOW, Front Mesh, FD-C-POR1A-06
5.800,00 ден
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M7 WHITE, w/bluetooth, 30000 DPI, 8K Poling rate, M7-A24
4.870,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C3 PRO 8K TKL QMK/VIA RGB HS Keychron Super Red switch, Black , C3PX-H1
4.030,00 ден
NET Switch CUDY 8-port Gigabit GS108U, Plastic, White, GS108U
950,00 ден
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON K3 MAX SE QMK/VIA LP HS RGB, Milk POM Red Switch, 2.4Ghz/BT/Wired, Black, K3M-F1
7.950,00 ден