Ts011
user
- 31 март 2020
- 1.446
- 1.105
Treba,ama orban si zamina, ke pocekame ....izgleda na pocetok 2027.....
Treba,ama orban si zamina, ke pocekame ....izgleda na pocetok 2027.....
Е конечно да мрднат нешто да воведат. Уште RCS за iOS да им текне.
Hahah aha zosto bas sega deka 4iG One pocna so SA ?
Да повисоки преплатиЌе има септември нешто ново роденденско од А1?
Има во апликацијата и на веб да одбереш да не ти стигаат промотивни понуди.Дали има начин да прекинат да ми ги праќаат поракиве, гледајте колку често ме спамаат со ова Нет Протект, практично секоја недела ме замараат со срањево
Погледнете го атачментот 164963
Погледнете го атачментот 164964
Погледнете го атачментот 164965
Да, логирај се/влези во апликацијата Мојот А1, кликни десно на повеќе, одбери Мојот профил, и во Согласности (маркетинг и профилирање) кликни на НЕ (отштиклирај ги сите канали на комуникација), и нема појќе досадвање.Дали има начин да прекинат да ми ги праќаат поракиве, гледајте колку често ме спамаат со ова Нет Протект, практично секоја недела ме замараат со срањево
Погледнете го атачментот 164963
Погледнете го атачментот 164964
Погледнете го атачментот 164965
Нарочно прават вакви фори, некогаш ќе пуштат екстра промоција ама прво ќе те убијат со нет протект спам пораки.@Chiller @petkotrajko фала дечки, средено. Можда и сакав понекогаш да добивам понуда ако имаат нешто ново чисто да сум информиран ама ова Нет Протект ненормално многу го форсираат, не знам што запнале толку.
Мене зато ми се скрос исклучени....па не памтам колку години наназад!Нарочно прават вакви фори, некогаш ќе пуштат екстра промоција ама прво ќе те убијат со нет протект спам пораки.![]()
Јас имав, и ги баталив пред 5 години зашто не можеше паркинг да се плаќа а имаше и нон стоп глуви повици. За повиците можеби средиле ама паркинг плаќање не. Инаку покриеност е од телеком.Здраво дечки, дали некој има искуство со телекабел мобилната мрежа? Имаат доста убава понуда па сакам да знам како им е покриеноста во Мк.