Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
Статус
Затворена за нови мислења.

krema

OG
24 јуни 2009
15.748
15.839
youtu.be
Пробај во корпа колку ќе ти дојде со шипинг, па калкулирај после, да не те бапнат после ciposta:)

MikickoHC

user
26 февруари 2016
1.802
1.365
Скопје - Аеродром
ОК,тогаш така ке терам 11 кај мене и 11 кај сестра ми на адреса.
После две недели го повторувам истото.
А најдобро би било да се собереме неколку луѓе и да фатиме до Пловдив.Таму има буквално се

Sent from my C6603 using Tapatalk

Astraion

poweruser
24 ноември 2012
2.168
3.219
Струмица
Gigadrinks (G Vape) е од Пловдив. Друг во Бугарија нема толку разработен и голем, ама овие работат повеќе локално.
А овој од Благоевград го фалат дури горе од Скандинавијата како топ препродавач за ароми во Европа.
Нема потреба да патуваш дури до Пловдив кога цел пазар на Gigadrinks им е центриран во Софија.

MikickoHC

user
26 февруари 2016
1.802
1.365
Скопје - Аеродром
Пловдив ми дојде по дифолт,зашто братучедми играше фудбал за Ботев од Пловдив. Инаку во право си,Пловдив е далеку негде централна БГ,а Софија може. Гигадринкс имаат и евтини бази е сега аромите се малку поскапи од другиов.

Astraion

poweruser
24 ноември 2012
2.168
3.219
Струмица
Не им се баш ефтини базите ама поефтино излегуваат за разлика од Молин порачките.. (со 17 евра шипинг)
Разликата е што Молин продаваат Chemnovatic бази и никотин, ако не и најдобрите бази во Европа, затоа преферирам никотин од Молин.

Земав за проба G Vape PG 100ml 0nic да пробам и не се лоши. Ќе земам и PG 100ml 36nic да го пробам.
Аромите им се поскапи да, за левче, ама кога нема Бугарчо нешто, се лапаат ароми и од Гига.

А ВГ по Германијата има ептен за џабе... 3 евра литро излегува, 5 литри туба. Само не знам со шипинг колку ќе излезе, ама мислам до Софија ако ја испратам тубата, околу 15ина евра.

Gajche-X

poweruser
22 август 2014
3.125
5.482
Gulf Of Aden(Stargate Portal) via Скопје
БугарЧо е закон.

BTW.

Ijoy Cigpet
(обид за Pico од iJoy)

http://www.cigabuy.com/authentic-ijoy-cigpet-ant-starter-kit--silver-p-9371.html?dp=N0202

c9978ebf2f9c29763d240a23d4ee889a.jpg

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

MikickoHC

user
26 февруари 2016
1.802
1.365
Скопје - Аеродром
БугарЧо е закон.

BTW.

Ijoy Cigpet
(обид за Pico од iJoy)

http://www.cigabuy.com/authentic-ijoy-cigpet-ant-starter-kit--silver-p-9371.html?dp=N0202

c9978ebf2f9c29763d240a23d4ee889a.jpg

Gajce-X: Мислам дека ке да е подобро од пико,од аспект што ќе може поголем дијаметар танк да носи и заради + и - тастерите

MikickoHC

user
26 февруари 2016
1.802
1.365
Скопје - Аеродром
Пријател од Софија зима и ми ги носи кога се прибира накај Струмица.
Ок,фала на информација. Прва прилика кога ке имам се пуштам до Софија.Само адреса ако знаеш пиши кај да ги барам. Јас пробав нивна готова Јуникорн арома,и тоа е тоа, место да миксаш имаш готов Јуникорн.
А за никотин што спомна од Молин на хемоноватик во готова арома е ок, само колку може да трае готова арома. Овој што го имам од кипарскиов е одличен а е 100мл/мг никотин.Собрав 400мл од него и само уште ми требаат темни стаклени шишиња да ставам уште 100мл да стои во нив.Мајка ми ми најде 50мл стаклени темни со гумен чеп и капаче на крај.Сигурно се од некој лекови зошто тоа гумениот чеп е како на пеницилин инекција.

Bambuca

lurker
12 декември 2015
563
580
Кавадарци
Пошто не сум у тек, праќат ли сега Molin, Inawera и аромаши бази со никотин?

Капела во Molin е ужасно скапа, боње е од братјата бугари да се нарача капела.
Праќаат моите бази патуваат

Испратено Од Централна Македонија

MikickoHC

user
26 февруари 2016
1.802
1.365
Скопје - Аеродром
Праќаат моите бази патуваат

Испратено Од Централна Македонија
Јас не сум сигурен но мислам да. Просто,седни на нет стави во кошница и иди до чек аут,најдобро ќе знаеш

Gajche-X

poweruser
22 август 2014
3.125
5.482
Gajce-X: Мислам дека ке да е подобро од пико,од аспект што ќе може поголем дијаметар танк да носи и заради + и - тастерите

Колку што гледам по сликиве на нет,
капачето за батеријата е слилно ко кај Пико,
Така да, би можел "да седне" макс. 23мм., може и 24мм али напред ќе штрчи,
Со помош"подигање"-продолжување на 510 со heatsink од 1.5$ ќе прими и 30мм :)

(како и да е,
Мене ми се допаѓа и модчето
А и цената не е ич лоша)

0049354c96492361f3afd4784041d0eb.jpg

1d2e433e0ab81cf31e2dd7ce7f96cb49.jpg

Последна промена:

MikickoHC

user
26 февруари 2016
1.802
1.365
Скопје - Аеродром
Колку што гледам по сликиве на нет,
капачето за батеријата е слилно ко кај Пико,
Така да, би моѓел "да седне" макс. 23мм.атомизер без помош"подигање"-продолжување на 510 со heatsink од 1.5$ :)

Па на него што е тој смоант е 24мм
Како и да е,повеќе избор за нас

Astraion

poweruser
24 ноември 2012
2.168
3.219
Струмица
Само адреса ако знаеш пиши кај да ги барам.
Треба само на мапс да побараш Gigadrinks Sofia.. https://goo.gl/maps/X9naPZDABn92

Јас пробав нивна готова Јуникорн арома,и тоа е тоа, место да миксаш имаш готов Јуникорн.
Имам лошо искуство со нивните џусеви, многу напнуваат со ПГто. Му порачав на пријателот да ми донесе од нивниот Strawberry Cream 30мл, му дадов две шанси и го истурив у ВЦ шолја. 60ПГ со 6мг, флејвор јок, заеби. :)

А за никотин што спомна од Молин на хемоноватик во готова арома е ок, само колку може да трае готова арома.
Не знам шо кажа тука, во какви готови ароми.. моментално го користам овој NicBase VG 36 mg/ml 100ml и е топ. Ама дефинитивно се префрлам на PG nic оти немам веќе раце, многу тресење сака. :confused:
Читав на неколку места за кипарскиов и повеќето не се баш задоволни од него, така да ќе играм на сигурно со веќе пробаното.

Gajche-X

poweruser
22 август 2014
3.125
5.482
Е да, може атомизерчево Smoant кај стаклото да е 24.мм
А доле кај базата да е 23.мм.
Слично на Herakleas Pro и EhPro Billow v2.

Ќе прима изглеа до 24.5мм без штрчење.

Ваљда ќе биде популарно модче сепак iJoy се добар бренд,
па ќе видиме што ќе кажат ревјуериве за димензии на атомизерчиња кои што можат да "седнат"

MikickoHC

user
26 февруари 2016
1.802
1.365
Скопје - Аеродром
Е да, може атомизерчево Smoant кај стаклото да е 24.мм
А доле кај базата да е 23.мм.
Слично на Herakleas Pro и EhPro Billow v2.

Ќе прима изглеа до 24.5мм без штрчење.

Ваљда ќе биде популарно модче сепак iJoy се добар бренд,
па ќе видиме што ќе кажат ревјуериве за димензии на атомизерчиња кои што можат да "седнат"

Јас пак ќе кажам,да има повеќе избор за нас и прифатливи цени.
Ова мене ме кошта повеќе од 3-4 кутии малборо на ден.Само ова прерасна кај мене во хоби,пасија... или како би се нарекло.Битно мене ми е добро и интересно.

Статус
Затворена за нови мислења.
членови онлајн
мислења
теми
членови

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно