MikickoHC
user
Јас мислев по 15ком од еднаш
Sent from my C6603 using Tapatalk
Овој е оптималниот и најдобар пакет од кај Бугарчо. 11 ароми за 6.60 евриња шипинг.Za mene najisplatlivo od kaj bugarot bese 11 aromi od 10 ml-27-8 evra so se shipping , malo pliko i ne go otvorija (se izvinuvam za latinicata)
Пријател од Софија зима и ми ги носи кога се прибира накај Струмица.А како им плаќаше на Гигадринкс?
Gajce-X: Мислам дека ке да е подобро од пико,од аспект што ќе може поголем дијаметар танк да носи и заради + и - тастеритеБугарЧо е закон.
BTW.
Ijoy Cigpet
(обид за Pico од iJoy)
http://www.cigabuy.com/authentic-ijoy-cigpet-ant-starter-kit--silver-p-9371.html?dp=N0202
![]()
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Ок,фала на информација. Прва прилика кога ке имам се пуштам до Софија.Само адреса ако знаеш пиши кај да ги барам. Јас пробав нивна готова Јуникорн арома,и тоа е тоа, место да миксаш имаш готов Јуникорн.Пријател од Софија зима и ми ги носи кога се прибира накај Струмица.
Праќаат моите бази патуваатПошто не сум у тек, праќат ли сега Molin, Inawera и аромаши бази со никотин?
Капела во Molin е ужасно скапа, боње е од братјата бугари да се нарача капела.
Јас не сум сигурен но мислам да. Просто,седни на нет стави во кошница и иди до чек аут,најдобро ќе знаешПраќаат моите бази патуваат
Испратено Од Централна Македонија
Јас не сум сигурен но мислам да. Просто,седни на нет стави во кошница и иди до чек аут,најдобро ќе знаеш
Колку што гледам по сликиве на нет,Gajce-X: Мислам дека ке да е подобро од пико,од аспект што ќе може поголем дијаметар танк да носи и заради + и - тастерите
Па на него што е тој смоант е 24ммКолку што гледам по сликиве на нет,
капачето за батеријата е слилно ко кај Пико,
Така да, би моѓел "да седне" макс. 23мм.атомизер без помош"подигање"-продолжување на 510 со heatsink од 1.5$![]()
Треба само на мапс да побараш Gigadrinks Sofia.. https://goo.gl/maps/X9naPZDABn92Само адреса ако знаеш пиши кај да ги барам.
Имам лошо искуство со нивните џусеви, многу напнуваат со ПГто. Му порачав на пријателот да ми донесе од нивниот Strawberry Cream 30мл, му дадов две шанси и го истурив у ВЦ шолја. 60ПГ со 6мг, флејвор јок, заеби.Јас пробав нивна готова Јуникорн арома,и тоа е тоа, место да миксаш имаш готов Јуникорн.
Не знам шо кажа тука, во какви готови ароми.. моментално го користам овој NicBase VG 36 mg/ml 100ml и е топ. Ама дефинитивно се префрлам на PG nic оти немам веќе раце, многу тресење сака.А за никотин што спомна од Молин на хемоноватик во готова арома е ок, само колку може да трае готова арома.
А ова ти е од молин некоја никотинска база,или?Еве ги![]()
Испратено Од Централна Македонија
Јас пак ќе кажам,да има повеќе избор за нас и прифатливи цени.Е да, може атомизерчево Smoant кај стаклото да е 24.мм
А доле кај базата да е 23.мм.
Слично на Herakleas Pro и EhPro Billow v2.
Ќе прима изглеа до 24.5мм без штрчење.
Ваљда ќе биде популарно модче сепак iJoy се добар бренд,
па ќе видиме што ќе кажат ревјуериве за димензии на атомизерчиња кои што можат да "седнат"
Да бази со 3 mg НикотинА ова ти е од молин некоја никотинска база,или?