Nightingale
lurker
- 28 јануари 2014
- 618
- 533
u propertis - tools - error checking?
Провери со HD Tune и види дали ќе најде грешки или лоши сектори.
u propertis - tools - error checking?
Ви стигаат ли нотификации во реално време од мејлови без да ја отворите официјалната мејл(аутлук) апликација? Да напоменам дека ми е подесено да ги добивам мејловите во моментот кога ќе стигнат. Со други мејл апликации ова функционира без проблем, ме интересира за вградената во win10. Други проблеми до сега не сум имал, се си функционира како што треба.
Можно е и до него да е, и јас имав проблем кога симнував големи фајлови (читај игри од 20 30 гига) со него. Пробај со друг торент клиент дали ќе ти прави така.
Можно е и до него да е, и јас имав проблем кога симнував големи фајлови (читај игри од 20 30 гига) со него. Пробај со друг торент клиент дали ќе ти прави така.
Јас кога ја симнував новата кол оф дјути кога излезе си го расипав хард дискот, и претходно имав проблеми кога симнував торенти со него ко мрзнење на хард дискот пошо utorent го користеше 100% али на кол оф дјути цркна ептен, не го препознаваше после тоа
Decki, jas se vrativ na Windows 7
Drasticno pobrz, postabilen i poubav za oko od 8 i 10
Yeah, no.
у право синемате уште многу време да се онадите за Windows 7 или 10 кога за 54 дена е премиера на Star Wars.![]()
Yea yeah! Triple stamp no erasing. Aj moze ne e poubav (mene mi e) ali neprikosnoveno 7 e pobrz.Yeah, no.
7 е по брз точно, ако имаш платформа од 2012 или ајви или хасвел па и санди подобро работи 7 како што виста подобро работи на LGA 775 него ли Windows 7Yea yeah! Triple stamp no erasing. Aj moze ne e poubav (mene mi e) ali neprikosnoveno 7 e pobrz.
ајде тогаш кажи ми како да инсталирам laravel преку composer на windows 10 на xampp/wamp. :annoyed:у право си
тогаш темава ќе згасне и на ајти ќе се дискутира за стар ворс
Совет: Форматирај, бриши тоа ѓубре и другпат немој да користиш активатори!Дечки ке може ли некое решение изгасив windows defender real time protection да инсталирам едно програмче да активира офис но ми се инсталираа милион други глупости дел избришав но никако неможам некои да ги делитнам ги нема нигде пробав со malvare bytes среди нешто али пак не е тоа дури и не ми дава да го упалам пак дифендерот некој совет фала однапред
Совет: Форматирај, бриши тоа ѓубре и другпат немој да користиш активатори!
што ти се инсталирало? дај слика да видиме.Дечки ке може ли некое решение изгасив windows defender real time protection да инсталирам едно програмче да активира офис но ми се инсталираа милион други глупости дел избришав но никако неможам некои да ги делитнам ги нема нигде пробав со malvare bytes среди нешто али пак не е тоа дури и не ми дава да го упалам пак дифендерот некој совет фала однапред
Муабетот беше за офис активатор, кој му инсталирал "милион глупост". Инаку знам дека активаторите за windows се чисти, проверени и од познати деволопери.Уште една небулоза, сите активатори за Windows се чисти и проверени и познати деволопери
MOUSE WIRELESS CORSAIR SABRE V2 PRO RGB, Ultralight Gaming Mouse, 36g, MARKSMAN S 33000 DPI, 2.4Ghz/Bluetooth, White, CH-931G001-WW
6.750,00 ден
MEMORY CARD SANDISK MICRO-SDXC UHS-I 32GB EXTREME C10 w/adapter 100mb/s A2 V30, SDSQXAF-032G-GN6MA
1.980,00 ден
CASE KOLINK ATX Inspire X3 Glass ARGB w/Tempered glass, 1x120mm A-RGB fan, Black, GEKL-072A
2.750,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SLIM PRO, White, KBS-WPS-01-W
940,00 ден
UPS 650VA / 360W POWERWALKER VI 650 SH, 2xSHUKO, USB, RJ11, 10120048
4.460,00 ден
MEMORY USB 3.2/Gen.1 Type-C, 64GB SANDISK ULTRA SLIDER, Black, SDCZ480-064G-G46
1.300,00 ден