Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Сегвеј и слични тракатанци

kirev

senior
31 мај 2010
9.138
7.819
Викате ова функционира?

http://www.gearbest.com/cycling-gear/pp_194403.html

1433353579472-P-2681316.jpg

moongose

poweruser
19 јули 2013
4.433
5.590
Да, имам видено во живо како го возеше едно дете. Просто неверојатно изгледаше како се движи а успеа без проблем да заврти 90 степени во еден многу ограничен простор. А дали беше оригинал или некоја копија, тоа не знам.

damil

user
2 јануари 2015
1.067
1.361
И јас го имам видено во Хрватска го возеше некое детенце, ама колку лесно се движеше ми идеше и ја да се качам да пробам.

Колку пари се движат „оригиналните“ ?

ARMac

senior
2 октомври 2010
9.392
12.333
Скопје
androgaming.com
View: https://www.youtube.com/watch?v=4z61pIsuI3A

Функционира, има дневни влогови од пред некој месец ги снима и има еден куп линкови каде се вози низ Њу Јорк.
Инаку има и копии од Кина, Алиекспрес и слично.

Според видеово ова не се копии него „оригиналите“ се само ребрендирани производи, а сите доаѓаат од исто место т.е. некоја фабрика у Кина. Интересно. 200$ ама кај нас точак неможеш да возиш ко човек не па вакво.

xenon

нуспојава
15 јануари 2011
4.822
12.873
Skopje
wemaxa.com
Се е Кина, само Кинезите сега се искурназија па кога ќе им дадеш планови и нацрти да направат нешто, ќе ти го испорачаат продуктот а потоа според тие планови ќе си продаваат по друго име ист производ за 1/10 од цената по која ти на твоите идиотски западњачки конзументи им го продаваш откако ќе ги налапаш маркетиншки лајна ала карте.

Според видеово ова не се копии него „оригиналите“ се само ребрендирани производи, а сите доаѓаат од исто место т.е. некоја фабрика у Кина. Интересно. 200$ ама кај нас точак неможеш да возиш ко човек не па вакво.

gOJDO

sensei
23 јануари 2008
11.065
19.034
Skopje
www.insomnia.mk
gOJDO's setup  
Processor & Cooler
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&&&&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Motherboard
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&#BGP5555PGBB#&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Storage
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@#G5YY5PB#&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
PSU
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&GY!^:~7JJJJ??77777??JJY5PGB#&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
RAM
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@#5!: ..:^~~!7??JYYYYJJJJJJYYPG#&@@@@@@@@@@@@@@@@@
Video card
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&5!. .^!?YPB&&@@@@@@@@@#B#@@@@@@@@@@&&&@@@@@@@@@@@@@@@@@
Case
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&P7. :?5G#@@@@@&BGB@@@@@@@@PPP&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Mouse
@@@@@@@@@@@@@@@@@G7:.~. ^5@@@@@@@@&P5P#@@@@@@BPPG@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Keyboard
@@@@@@@@@@@@#&@@@@@@@@@@@@@@&BY7~^^!7YPGBBB#&&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Audio
@@@@@@@@@@@@@@#Y~~JG&@#Y^ .7G&@@@@@#PPPGB#BBP5PG&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Monitor
@@@@@@@@@@@@&PJ5#@@@@@@@@BY~. :75B&@@@&BGPPPPGB&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Јас во Копенхаген пролетва видов типчиња со нешто слично, т.е. со едно тркало поголемо меѓу двете нозе, без рачки за раце и слично. Не знам како се вика, ама ваљда е за мрзлив народ. Еве и слика од типчињата:
20150307_134246_zpshohtebrk.jpg

Последна промена:

goranzoran

poweruser
21 јануари 2011
3.316
2.808
скопје
"Dont buy these segways they are all from the same factory mine broke after one day because i fell indoors while i was standing still these things are shit i got my money back after 1 hour of threarrning to sue the product its not the the future of travel its a travel for a week the thing goes 10 miles a hour and is supossed to take a beating not to mention that the accu is shit ITS A SCAM YOUTUBERS PROMOTE THEM BECAUSE THEY GET IT FOR FREE"
:)

— членови онлајн
—мислења
—теми
—членови

Офтопик

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно