Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

PROBLEM SO PC

Статус
Затворена за нови мислења.

IntelAmd

lurker
18 јануари 2012
740
206
Сите тие се штетни програми, црвот е штетна програма која се сама размножува чим ке влезе во системот без никаква "подршка" од корисникот на компјутерот, вирусите се штетни програми коишто при нивно користење се шират низ другите податоци, и двата вида предизвикуваат побавен систем, губиток на податоци и сл, додека тројанците се цела наука, тие служат за напаѓање на компјутери со remote control опција, значи одкако целиот процес е завршен со нападот, напаѓачот со еден клик може да ти го контролира компјутерот, ти гледа камера, ти гледа работна површина, регистри, процеси, може да те зеза со звукот, pain in the ass е тројанецот, тројанецот се крие од Task Menager-от и не претставува никаква пречка за перформансите на системот, немаш појма дека е таму :) а тука е и целиот проблем, мислам дека ти ги доловив основите на оваа поле.Поздрав

anonimen12

hello world
7 јуни 2012
372
44
ako ova e task menager mi go otvara ama ne mi e kako porano smenat mi e ???

Атачменти

• 122.jpg
    122.jpg
    363,1 KB · Прегледи: 10
S

Sukhoi

Гостин
ako ova e task menager mi go otvara ama ne mi e kako porano smenat mi e ???
Q4OHG.png

Кликни брзо 2 пати кај што е стрелката и ке се вратат табовите.

anonimen12

hello world
7 јуни 2012
372
44
lelle cel kompjuter mi zaebava ramot. grafickata. porano rating bese 5,2 sega e 5,1 dosta koci !!!!

intel amd najdov edno klipce od you tube memtest + 86 so usb da go testiram i ke provam taka ke ve izvestam

IntelAmd

lurker
18 јануари 2012
740
206
Друже јас ти објаснував за тројанци што може да се случи ако ти упадне некој, а не дека ти имат упаднато и дека Task Manager- от е нешто сјебан, ај пробај со тоа што си го гледам па кажи, ако не па како што вика Kapkata на крај краева па реинстал што ке те кошта :)

Едит:Извини за off topic зошто Facebook и IT.com.mk се отворени во различни browser- и ? (не дека тоа е проблемот или нешто слично, но баш ме интересира ;) )

anonimen12

hello world
7 јуни 2012
372
44
тестирањето на на рамот е 0 грешки. ИНТЕЛ АМД ако сакаш да ти ја кажам главната причина зошто од различни browser-и

Атачменти

• ah.png
    ah.png
    314,6 KB · Прегледи: 11

IntelAmd

lurker
18 јануари 2012
740
206
Ок ;) Значи чим и со рамот нема грешки, удри една инсталација опет на Windows- от, инсталирај драјвери се среди па пиши па тука што како.

Kapkata

hello world
16 мај 2010
162
25
Мислам не си доволно запознаен со инсталација (немој погрешно да ме разбереш), викни некој човек што знае да инсталира или однесиго на сервис ке го средат :)

IntelAmd

lurker
18 јануари 2012
740
206
Од искуство и што имам разговарано со поголем дел сервисери, сите го инсталираат Ultimate, а уствари ни 5 % не ги користат тие додатоци на Ultimate, кој и да било, еве и ти го стај Ultimate :D

anonimen12

hello world
7 јуни 2012
372
44
ika
Мислам не си доволно запознаен со инсталација (немој погрешно да ме разбереш), викни некој човек што знае да инсталира или однесиго на сервис ке го средат :)

kompjuter na servis ne nosam za format kako prvo i prvo kradat na eden drugar ram mu ukradija . kako vtoro i vtoro resen katastrofa formatirat na edna drugarka 3 pati mu go formatiraja sekoj mesec windowsot mu pagase otidov jas mu go formatiraf win 7 ultimate evo 6 meseci aren mu e pc-to.

Од искуство и што имам разговарано со поголем дел сервисери, сите го инсталираат Ultimate, а уствари ни 5 % не ги користат тие додатоци на Ultimate, кој и да било, еве и ти го стај Ultimate :D
intel amd veke go ima win 7 ultimate i zadovolen sum dali ke mozi da dobijam link od net da spustam nekoj ubav.;)

Steff_Maja

poweruser
30 мај 2010
4.174
1.710
За да не правиш пост под пост.
Има копче едит на последниот пост кој си го пишал и имаш фора 15 мин да го смениш/дополниш мислењето.
Во оваа тема споив преку 4-5 твои мислења кои беа напишани едно под друго во рок од НАЈмногу 5 минути.

IntelAmd

lurker
18 јануари 2012
740
206
За да го едитираш мислењето коешто веќе си го постирал, имаш фора 1 час е направено сега мислам :)

Едит:Сега видов дека Steff_Maja пиша дека е 15 минути значи грешам :)

MasteR_#0

poweruser
14 декември 2010
2.801
2.557
MasteR_#0's setup  
Processor & Cooler
Core i7 10700K | NH-U12A
Motherboard
Asus Z490 TUF
Storage
980 Pro 1TB | SM961 256GB | WD 1TB Blue EZEX
PSU
Riotoro Enigma G2 750W
RAM
2x8GB G.Skill SniperX @ 3200Mhz
Video card
Sapphire RX 5700
Case
CM H500
Mouse
Logitech G502 Hero | G.Skill MP780
Keyboard
Ducky One 2 SF w/ Kailh Box White
Audio
Logitech 2.1 X-240 | Sennheiser HD 559
Monitor
Dell P2720D
OS
Windows 10 x64
^ Онака зафаќа простор само тоа копче.

Steff_Maja

poweruser
30 мај 2010
4.174
1.710
Леле, заборавив.
БЕШЕ 15 минути, а пред месец-два го сменивме во 60 мин :)
Моја грешка.

Статус
Затворена за нови мислења.

Нови мислења

Последни теми

ит маркет

На врв Дно