Lokomotiva
hello world
- 10 јуни 2018
- 212
- 117
Некој да препорача дронче со саглам батерија или батерија што има простор да се појача (custom made) до кај 50-60$?! Фала 
Октар таа работа ..Некој да препорача дронче со саглам батерија или батерија што има простор да се појача (custom made) до кај 50-60$?! Фала![]()
Па буџет, да.Буџет?
За доставата пошто е поскупа пратка ќе ги пратат како регистрирана пратка, ќе ти стигнат негде за 30ина дена.Скоро гледав за сличен буџет, за тоа се убацив у прашањето.
Инаку ја глеав од 40-100еур нешто. После долго гледање/читање review-a, се одлучив за овие:
Погледнете го атачментот 131883
Инаку на 11.11 со попуст ми искочија околу 4000 и од тоа што глеав беа најдобри у овој буџет. Не знам како е моментално со достава, се надевам нема 2 месеци да чекам, али ако не ти се брза, може коа ќе стасаат да споделам импресии.
3/4 недели шанса нема да ти ги држат во пошта!Од искуство со последниве 15-20 пратки, нашите у пошта највише заебуваат работа, по 3-4 недели ми ги држат пратките... така што, не знам дали да се надевам дека за поскапа пратка би стасало побрзо али тоа е![]()
Оваа дропкава 3/4 е некој нов начин за прикажување на временски период? Порано период се обележуваше со знакот „÷“, на пример 3÷4 дена, 5÷6 години...3/4 недели шанса нема да ти ги држат во пошта!
3/4 недели шанса нема да ти ги држат во пошта!
Па убаво ти пишале дека се неточни податоцита на испраќачот.Шо може да е причината што ја вратиле праткава?
Шо да праам сега да му пишам на продавачов да ја пушти пак пратката или да отворам диспут?Па убаво ти пишале дека се неточни податоцита на испраќачот.
На почеток кога излезе тракинг што ти пишуваше?На редит читав за ваков статус кога одма ги вракаат пратките назад на испракачот обично било кога се работи за батерии но мојава пратка не се батерии.
Му пишав сега на продавачот да ме информира зошто ваков тракинг статус има нарачката дали ке треба одново да ја препрака или да отворам диспјут,утре ваљда ке пише.
На почеток кога излезе тракинг што ти пишуваше?
Дај објави скриншот од тракингот (на Global Cainao)
Најверојатно тоа е причината,селерот ми пиша дека препрака нова пратка и сега стои нов тракинг број на нарачката.Може да е нечитка адресата на примачот и затоа да е вратен назад.
Бесплатна достава
NET Switch Ubiquiti 5-port Gigabit 1xPoE/PoE+, USW-Flex-Mini
2.880,00 ден
Бесплатна достава
EXTRALINK CHAIR SWIVEL OFFICE, PINK
2.180,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q1 ULTRA 8K ALUMINIUM HS RGB LED 75% Silk POM RED switch,Multi-Device (Wired,2.4Ghz,BT), BLACK, Q1U-M1
15.770,00 ден
Бесплатна достава
CE SMART STANDING AIR CIRCULATION FAN XIAOMI, White, BPLDS11DM
6.820,00 ден
Бесплатна достава
NET LAN PCIe 10/100/1000/2500Mbs, CUDY PE25, Chipset: RTL8125, CUDY-PE25
680,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 45X20X30CM - KM03 2XCOSMETIC BAG, GREY
1.970,00 ден