Bruh .. what?
www.facebook.com
Bruh .. what?
www.facebook.com
![]()
Jouets Sexuels 3 en 1 pour Homme, Chatte Artificielle à Gorge Profonde, Vagin en Caoutchouc Réaliste
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
Детска играчка би рекол.Интересно
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! US $10.87 59% Off | Smart Sweeping Robot Household Mini Intelligent Sweeping Robot Sweeping Dragging Suction All in One Machine
Интересно![]()
Mart Robot de Balayage Ménage Mini Robot de Balayage Intelligent Balayant Traînant Aspiration AllinOne Machine
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Ве молам reviews со слики видетеДетска играчка би рекол.
Кога ќе си играат чистачки?Детска играчка би рекол.
Во самото броило на евн има логови кога снемало струја. Ако е за твоја лична информација најобично wifi on/off со вграден метар за потрошувачка ќе прави логови ако на нејзе приклучиш мал потрошувач една лед од 5W.Друштво, дали постои некој уред кај нас или кај чичко Али, што ќе го уштекам во штекер и ќе ми дава извештаи од кога до кога имало прекини на електричната енергија такозвана струја?
Преку еден ден, некогаш и секој ден се дешава навечер на периоди од 10-15мин да има прекини во цел реон, што страшно ме нервира, цела куќа скоро ја опремував со нови апарати а и башка со мало дете.
Пријавено е во ЕВН као "работат на случајот" а проблемот продолжува.
Што друго избор имам? Агенција некоја?
Офтопик но љубопитен сум за кој реон се работи?Друштво, дали постои некој уред кај нас или кај чичко Али, што ќе го уштекам во штекер и ќе ми дава извештаи од кога до кога имало прекини на електричната енергија такозвана струја?
Преку еден ден, некогаш и секој ден се дешава навечер на периоди од 10-15мин да има прекини во цел реон, што страшно ме нервира, цела куќа скоро ја опремував со нови апарати а и башка со мало дете.
Друштво, дали постои некој уред кај нас или кај чичко Али, што ќе го уштекам во штекер и ќе ми дава извештаи од кога до кога имало прекини на електричната енергија такозвана струја?
не ја сватив работава, сакаш да кажеш да уштекам лед сијалица на овој смарт плуг-от и да пратам Consumption ?Во самото броило на евн има логови кога снемало струја. Ако е за твоја лична информација најобично wifi on/off со вграден метар за потрошувачка ќе прави логови ако на нејзе приклучиш мал потрошувач една лед од 5W.
Кочани, према брана ГратчеОфтопик но љубопитен сум за кој реон се работи?
Да, преку app можеш да пратеш Consumption.не ја сватив работава, сакаш да кажеш да уштекам лед сијалица на овој смарт плуг-от и да пратам Consumption ?
Уредот бележи кога снемало струја во колку часот, колку потрошило струја и т.н. Ако ти треба за лог кога снемало струја ќе го пишува и можеш да го видиш со апликација на телефон.не ја сватив работава, сакаш да кажеш да уштекам лед сијалица на овој смарт плуг-от и да пратам Consumption ?
Кочани, према брана Гратче
Мене 2 вакви ми експлодираа после 4 месеци и сменив. Сега работат екстра со welink.Да, преку app можеш да пратеш Consumption.
btw Јас преферирам смарт плаг со поддшка на Tuya Smart/Smart Life. Бидејќи цената е иста за 16А и 20А, бирај 20А.
Ќе ти врши работа и за клима 20А земи со еWelink ќе функционира супер.Значи да не купувам за клима, а баш се загреав
Ти треба за потрошња на струја? Јас земав Xiaomi smart plug 2 од Хиаоми продавницата во Сити мол за 990 денари, и тестирано ми е на фурна (рерна), машина за садови и машина за перење и ок си работиЗначи да не купувам за клима, а баш се загреав
Кај мене мака нема, термо печка тројка ми е вклучено на едно вакво. Тоа што експлодирало е до неквалитетни релеи (читај китајски), значи како ќе се погоди. Welink моделите имаат иста структура на електроника како и кај Smart Life/Tuya, но користат различна апликација.Мене 2 вакви ми експлодираа после 4 месеци и сменив. Сега работат екстра со welink.
Ќе функционира и за боилер само што ќе треба класичен утикач да направиш некаде во боилерот и да го приклучиш. Мада незнам wifi-то како ќе се понаша во затворен метал од бојлерот.дали некој има сличен уред инсталирано за бојлер ?