Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Ситни интересни работи од AliExpress,Ebay...

JonnyDark

Баниран/a
10 јуни 2022
532
365
yeah-man-5bd784.jpg

Enquito

poweruser
8 август 2017
2.646
1.814
Одлично искуство со Yanwen, две пратки со бројче S0000xxxxxx, a реално UDxxxxxxxLT пристигнати за 14 дена. А пратки со RRxxxxxxxHU сеуште се чекаат.

LambertGolden

hello world
4 декември 2019
255
115

bloops666

hello world
22 септември 2022
91
93
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! US $10.87 59% Off | Smart Sweeping Robot Household Mini Intelligent Sweeping Robot Sweeping Dragging Suction All in One Machine
Интересно
Детска играчка би рекол.
Ве молам reviews со слики видете :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Pulse

user
26 октомври 2014
1.552
1.665
127.0.0.1
Друштво, дали постои некој уред кај нас или кај чичко Али, што ќе го уштекам во штекер и ќе ми дава извештаи од кога до кога имало прекини на електричната енергија такозвана струја?
Преку еден ден, некогаш и секој ден се дешава навечер на периоди од 10-15мин да има прекини во цел реон, што страшно ме нервира, цела куќа скоро ја опремував со нови апарати а и башка со мало дете.
Пријавено е во ЕВН као "работат на случајот" а проблемот продолжува.
Што друго избор имам? Агенција некоја?

Chiller

user
8 март 2012
1.572
1.180
Скопје Аеродром
Друштво, дали постои некој уред кај нас или кај чичко Али, што ќе го уштекам во штекер и ќе ми дава извештаи од кога до кога имало прекини на електричната енергија такозвана струја?
Преку еден ден, некогаш и секој ден се дешава навечер на периоди од 10-15мин да има прекини во цел реон, што страшно ме нервира, цела куќа скоро ја опремував со нови апарати а и башка со мало дете.
Во самото броило на евн има логови кога снемало струја. Ако е за твоја лична информација најобично wifi on/off со вграден метар за потрошувачка ќе прави логови ако на нејзе приклучиш мал потрошувач една лед од 5W.

Lokvan

poweruser
12 јануари 2016
4.786
6.488
SK
Офтопик но љубопитен сум за кој реон се работи?

mkd

hello world
5 јуни 2007
321
164
Честитки за приновата

Pulse

user
26 октомври 2014
1.552
1.665
127.0.0.1
Во самото броило на евн има логови кога снемало струја. Ако е за твоја лична информација најобично wifi on/off со вграден метар за потрошувачка ќе прави логови ако на нејзе приклучиш мал потрошувач една лед од 5W.

не ја сватив работава, сакаш да кажеш да уштекам лед сијалица на овој смарт плуг-от и да пратам Consumption ?

Офтопик но љубопитен сум за кој реон се работи?
Кочани, према брана Гратче

krema

OG
24 јуни 2009
15.748
15.840
youtu.be
не ја сватив работава, сакаш да кажеш да уштекам лед сијалица на овој смарт плуг-от и да пратам Consumption ?
Да, преку app можеш да пратеш Consumption.

btw Јас преферирам смарт плаг со поддшка на Tuya Smart/Smart Life. Бидејќи цената е иста за 16А и 20А, бирај 20А.

Chiller

user
8 март 2012
1.572
1.180
Скопје Аеродром

Кочани, према брана Гратче
Уредот бележи кога снемало струја во колку часот, колку потрошило струја и т.н. Ако ти треба за лог кога снемало струја ќе го пишува и можеш да го видиш со апликација на телефон.
Мислењето е автоматски споено:

Да, преку app можеш да пратеш Consumption.

btw Јас преферирам смарт плаг со поддшка на Tuya Smart/Smart Life. Бидејќи цената е иста за 16А и 20А, бирај 20А.
Мене 2 вакви ми експлодираа после 4 месеци и сменив. Сега работат екстра со welink.

acikaaa

user
22 октомври 2018
1.210
1.227
Скопје
Значи да не купувам за клима, а баш се загреав
Ти треба за потрошња на струја? Јас земав Xiaomi smart plug 2 од Хиаоми продавницата во Сити мол за 990 денари, и тестирано ми е на фурна (рерна), машина за садови и машина за перење и ок си работи

krema

OG
24 јуни 2009
15.748
15.840
youtu.be
Мене 2 вакви ми експлодираа после 4 месеци и сменив. Сега работат екстра со welink.
Кај мене мака нема, термо печка тројка ми е вклучено на едно вакво. Тоа што експлодирало е до неквалитетни релеи (читај китајски), значи како ќе се погоди. Welink моделите имаат иста структура на електроника како и кај Smart Life/Tuya, но користат различна апликација.

Јас ги имам асоцирано со Алекса и се си работи како подмачкано со сцени и остали тракатанци.

Chiller

user
8 март 2012
1.572
1.180
Скопје Аеродром
дали некој има сличен уред инсталирано за бојлер ?
Ќе функционира и за боилер само што ќе треба класичен утикач да направиш некаде во боилерот и да го приклучиш. Мада незнам wifi-то како ќе се понаша во затворен метал од бојлерот.

членови онлајн
мислења
теми
членови

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно