Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Мтел Македонија

Burazer

Баниран/a
29 јануари 2023
267
180
Тука
Кој пакет е тоа? Инаку овие талентиве ми наплаќаат цела претплата за февруари а РОАМИНГ не им работеше скоро осум недели од 26.01.2023 додека не дојдов... А викаа ќе дадат попуст демек... Ни детална сметка нема за февруари.
200 ден е за месец дена. Ако уплатиш онлајн имап попут зависно дали е на 3, 4 или 12 месеци.
За 3 месеца е 450 ден. За 6 месеца 850 ден, за 12 месеца е 1600 ден.
New Picture.jpg 2/

kirev

senior
31 мај 2010
9.084
7.770
200 ден е за месец дена. Ако уплатиш онлајн имап попут зависно дали е на 3, 4 или 12 месеци.
За 3 месеца е 450 ден. За 6 месеца 850 ден, за 12 месеца е 1600 ден.
Погледнете го атачментот 1240052/
Ги решив сите проблеми со МТЕЛ. Се пребацив на лајка :)

kirev

senior
31 мај 2010
9.084
7.770
Ги решив сите проблеми со МТЕЛ. Се пребацив на лајка :)
Хахаха, изгледа ова беше преурането! :) Иако ми функционира све на Лајкамобајл, исто функционираат појдовни повици и интернет од симот на МТЕЛ! И уште ме водат како претплатник (без договорна обврска бев). Бев и у дуќан, и приговор, и пак ме убедуваат дека не е можно. И на Лајка им пишав, сега си зборам со референти во АЕК... „Еднаш во МТЕЛ увек во МТЕЛ“. Ни 236 денари не помагаат да се пуштам од орото... И цела година се веќе тука ама ете, уште не можат да се стабилизираат. Оценка за односот и за техничката служба - незадоволителен.

Ts011

user
31 март 2020
1.437
1.096
Хахаха, изгледа ова беше преурането! :) Иако ми функционира све на Лајкамобајл, исто функционираат појдовни повици и интернет од симот на МТЕЛ! И уште ме водат како претплатник (без договорна обврска бев). Бев и у дуќан, и приговор, и пак ме убедуваат дека не е можно. И на Лајка им пишав, сега си зборам со референти во АЕК... „Еднаш во МТЕЛ увек во МТЕЛ“. Ни 236 денари не помагаат да се пуштам од орото... И цела година се веќе тука ама ете, уште не можат да се стабилизираат. Оценка за односот и за техничката служба - незадоволителен.
Cirkuzi....brojot e 0738xx xxx??

snowkit

hello world
21 август 2015
176
159
Нова промоција +2gb нет на неделниот пакет и неограничени мин и СМС кон сите мрежи на месечниот пакет во припејд се шинаја со промоцијата

Ts011

user
31 март 2020
1.437
1.096
Нова промоција +2gb нет на неделниот пакет и неограничени мин и СМС кон сите мрежи на месечниот пакет во припејд се шинаја со промоцијата
Tesko nas promocija poskapa od drugite Mvno.....grevcina.
399 za 5gb data,bez povici i sms,a za taa cena ima 12 gb so povici i sms kon site nacionalni broevi.....
Ccccccc.
Dobredojdovte vo 2009god.!!!

kirev

senior
31 мај 2010
9.084
7.770
Значи катастрофа. Во АЕК не можеа да ми проверат во базата што се случува...

Oд 27.03 префрлен од кај нив, они уште една недела ми наплаќаат екстра иако приговарав и се карав да ме тргнат... ПОДАЛЕКУ ОД ОВИЕ.

Brane77

hello world
4 јули 2023
137
62
Се уште чекаме Мтел да се спои со неотел и да понуди добри пакети. Ама ништо од тоа. Беше најавувано на голема врата. Се ми се чини дека Мтел како виртуелен оператор се влезен во Македонија како несериозен оператор и работи за нечии интереси.
Испратено од AGS3-W09 преку IT.mk форум апликација

18 септември 2020
947
886
Македонија
Ајде браво!
Јас па мислев со оние понуди што ги имаат, нема будала што може договор да им потпише..
Повеќе со сателитската се вадат, инаку понудите за мобилна и интернет им се за никаде.
Наскоро ќе се спојат со Неотел и ќе понудат ADSL/VDSL/FTTH услуги за сите. Се очекува овој или наредниот месец ако работат на спојувањето и нудење на повеќе пакети и попристапливи до корисниците. Од телевизија ќе понудат своја платформа која ќе работи на нивната мрежа, а ако нудат услуги преку македонски телеком можно е да се договорат и преку нивна изнајмена мрежа.
Од оптички интернет ќе имате брзини до 300/300 Mbps, ADSL до 10/1 и VDSL до 50/10. Со развиената LTE мрежа од неотел ќе понудат LTE интернет пакети со брзина 20/2 и 30/3. *Овие брзини се на сегашниот неотел би требало истите и понатаму да ги нудат.
**Можно е да имаат некои измени на пакетите и цените, оптичката мрежа каде што е достапна сега се шири и тоа во неколку градови низ државата. Очекувајте кабелските оператори кои земаа peering од Неотел како телекабел, Кабелнет и сл. доколку не направат договор со мтел кој станува сопственик на неотел, да бараат решение за perring преку А1 или телеком. Цените на двата оператори за perring се идентични, ама ќе видеме со тек на време што ќе се случи.

filipvselena

poweruser
7 април 2007
2.934
193
Една кратка информација до сите:
-Уште малку се очекува целосно спојување на мтел со неотел. Очекувајте НАСКОРО нови понуди
...

Дали тоа значи месецов? Редно беше нешто да се понуди ново иако сеуште немам осет дали нешто подобриле со мобилната почетокот беше никаков

членови онлајн
мислења
теми
членови

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно