gloria borger
hello world
неВреди ли маусов за овие пари?Погледнете го атачментот 121570SteelSeries Rival 650
неВреди ли маусов за овие пари?Погледнете го атачментот 121570SteelSeries Rival 650
Имаш искуство, си го користел ? што е маана ?
Кој deathadder? Го имам јас v2 од CU, земен за 40 евра така нешто. Добар е и ергономичен ама почна малце да квичи scroll wheel после нецела година... Следно Rival 5 се мислам да земам (подобар е од 650 мислам, 60 евра е на CU)Имаш искуство, си го користел ? што е маана ?
Искрено за 2500 денари не гледам боље опција од овој, користам deathadder и некако ми здосади па се мислев да зимам basilisk X hyper speed или овој.
V2 го имам и јас, стана некако досаден и сакав да сменам маус, сакав да дадам шанса на еден wifi/BT и го гледав basilisk X hyper speed ама оваа понудава од жирафа е некако ептен примамлива, као шо гледам и ревјуа не е лошКој deathadder? Го имам јас v2 од CU, земен за 40 евра така нешто. Добар е и ергономичен ама почна малце да квичи scroll wheel после нецела година... Следно Rival 5 се мислам да земам (подобар е од 650 мислам, 60 евра е на CU)
То да ама од ЦУ не се порачва само еден дел... поштарина е скоро иста дали ќе земиш 1 дел или 10 дела. Ако порачваш поќе делој се исплаќа.V2 го имам и јас, стана некако досаден и сакав да сменам маус, сакав да дадам шанса на еден wifi/BT и го гледав basilisk X hyper speed ама оваа понудава од жирафа е некако ептен примамлива, као шо гледам и ревјуа не е лош
Ривал 5 е 62е на CU со достава излага 85$ со царина речиси 90, голема е разликата во цена, повеќе од дупло.
Не сум видел,топ понуда од Анхоч искрено
Така е Гоце ама да се тресеш пакетот кај ти е - да висиш по шалтери царина да праќаш имејли телефони и пак без гаранција или ете има ама процесот е комплициран -РМА дали уважуваат - ма триста глупости - е се тоа за 1200ден помалку ?Одлична понуда на Анхоч, сепак најдобра е понудата на CU за 5600 (без x). До овде со се сите трошоци 9.500 ден.
Погледнете го атачментот 121591
Баш и овој го следев во Анхоч до пред некој ден (и јас гледам да се подновам нешто), ама снемало залиха.. Мислам дека околу 9800 денари беше.Одлична понуда на Анхоч, сепак најдобра е понудата на CU за 5600 (без x). До овде со се сите трошоци 9.500 ден.
Погледнете го атачментот 121591
Не ни треба на шалтер да одиш за порачка онлине од CU, си иди со комбе поштар и плаќаш на рака царински давачки ако е под 800е.Така е Гоце ама да се тресеш пакетот кај ти е - да висиш по шалтери царина да праќаш имејли телефони и пак без гаранција или ете има ама процесот е комплициран -РМА дали уважуваат - ма триста глупости - е се тоа за 1200ден помалку ?
Вчера седнав на сличен ваков во анхоч само од Fury беше, сакам и јас да земам ама некако многу мал беше тој столот на кој седнав, да не знае некој дали една големина се сите или има разни? не ми текна да прашам тамуја би додал уште 2500 и би го зел ова
![]()
Стол SENSE7 Spellcaster, црна боја
Стол SENSE7 Spellcaster, црна боја nа продажба! Купувајте онлајн по супер понуди и цени. Нарачка низ цела Македонија - Zirafa50.mkgjirafa50.mk
кога барав рецензии не најдов некој да спомне дека има шовеќе големини, истите ги има и на амазон ама немаше опција за избор на различни големиниВчера седнав на сличен ваков во анхоч само од Fury беше, сакам и јас да земам ама некако многу мал беше тој столот на кој седнав, да не знае некој дали една големина се сите или има разни? не ми текна да прашам таму
Вчера седнав на сличен ваков во анхоч само од Fury беше
Викам ако се големините стандард на сите модели што се ваквиNe e istiot stol...
Исто и јас сакам да го нарачам. Некој ако веќе го има да сподели дали вреди за парите ?ја би додал уште 2500 и би го зел ова
![]()
Стол SENSE7 Spellcaster, црна боја
Стол SENSE7 Spellcaster, црна боја nа продажба! Купувајте онлајн по супер понуди и цени. Нарачка низ цела Македонија - Zirafa50.mkgjirafa50.mk
Ај нека се уозбилат жирафите да дадат нормална цена на ова глувче за да си го пазарам:
Во Сетек е 8К Basilisk V3, ама го немаат белото![]()
Глувче Razer Basilisk V3 Pro, бела боја
Глувче Razer Basilisk V3 Pro, бела боја nа продажба! Купувајте онлајн по супер понуди и цени. Нарачка низ цела Македонија - Zirafa50.mkgjirafa50.mk
![]()
WEB CAMERA LOGITECH MX BRIO 4K/30fps USB Type-C, Grey, 960-001554
15.270,00 ден
SOUND AUDIO MIXER ELGATO WAVE XLR MK.2, 10MAN9901
10.480,00 ден
CASE KOLINK ATX Inspire X3 Glass ARGB w/Tempered glass, 1x120mm A-RGB fan, Black, GEKL-072A
2.750,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 4000D WOOD RS, White/Oak, CC-9011341-WW
9.850,00 ден
MOUSE WIRELESS USB A4TECH Bloody Gaming R72 PRO, 2.4Ghz+USB, 26000CPI, 1000Hz, Black, R72 PRO
2.310,00 ден
GAMING CHAIR CORSAIR TC100 RELAXED FABRIC, 120KG MAX, Black, CF-9010051-WW
17.220,00 ден