Istiot br na kraj so 7860 truja, veke na blok go staviv, 4 pati so red truja....!!!Дечки, ќе пишам тука. Деновиве ме отепаа од:
+38923094532
+38923094534
Знаете чии броеви се? Пишав до А1, ми викаат дека не даваат тие броеви, а многу ме нервира од кај ми дознале број и зошто замараат.
Па јави се.Дечки, ќе пишам тука. Деновиве ме отепаа од:
+38923094532
+38923094534
Знаете чии броеви се? Пишав до А1, ми викаат дека не даваат тие броеви, а многу ме нервира од кај ми дознале број и зошто замараат.
За време на состанок неам намера да се јавам за да ме трујат со глупости. Не знам ни од кај им е бројот и зошто замараат.Па јави се.
„Деновиве ме отепаа од...“ Све на состанок кога си те фаќаат? Мислам, штом толку те копка кои се крени јави се, или ти заѕвони им, поедноставно е отколку да бараш броеви од А1 и триста глупости.За време на состанок неам намера да се јавам за да ме трујат со глупости. Не знам ни од кај им е бројот и зошто замараат.
Taка се погодува, за време на состанок, за жал. Не ме копка кои се бидејќи претпоставувам, ама ме нервира кога рандом компании ми ѕвонат на телефон и ми нудат парфеми, а на никого не сум дал број.„Деновиве ме отепаа од...“ Све на состанок кога си те фаќаат? Мислам, штом толку те копка кои се крени јави се, или ти заѕвони им, поедноставно е отколку да бараш броеви од А1 и триста глупости.
xxx532 ти е ТопШоп и претпоставувам и другиот.Дечки, ќе пишам тука. Деновиве ме отепаа од:
+38923094532
+38923094534
Поскапе железото.Новиве бизнис понуди им се боже сачувај. Ептен претераа и со цени и со се.
Тарифи за деловни корисници - A1 Македонија
Би рекол дека се овие, јави им се на бројот за контакт од сајтот и кажи им да те тргнат од листа во спротивно ќе ги тужиш за вознемирување. Имаат автомат што бира броеви и врти и замара. Мене ми ѕвонеше во ниедно време и се јавив кај нив, пробуваа нешто да објаснат дека не можело да ме тргнат дека рандом броеви а у, ама некако се разбравме на крај дека не сум среќен со нивното замарање и одтогаш немам повици.Дечки, ќе пишам тука. Деновиве ме отепаа од:
+38923094532
+38923094534
Што ти одговараат на тоа? Не сум прашал никогаш, а сакам.Јас ги прашувам од каде им е бројот бидејќи јас не сум дал одобрение и да ме тргнат од списокот.
Обично ќутат. Ама повеќе не се јавуваат. Казните се демек 4-5.000 евра. Додуша ќе рече човек никогаш никого не казнуваат, ама па јас знам барем еден човек што го јадеше калајот од ДЗЛПШто ти одговараат на тоа? Не сум прашал никогаш, а сакам.
Зошто ли описов ми личи на еуфемизам?...ама некако се разбравме на крај дека не сум среќен со нивното замарање и одтогаш немам повици.
Definitivno treba da go trgnat nisto drugo neznae da pomogne osven da ponudi smotani telefoni i tarifi, nebiva jas na niv ke i pisam da mi predlozat telefonПогледнете го атачментот 120114
Ова е откако претходниот ден се допишував со оператор ама не видов дека ми вратиле па одговорив следниот ден. Сега пак од почеток. Овој ботов Славчо треба да се убие.
ботот славчо е губење време, не се завршува работа со него. добар е ако човек сака ад тепа време и да се занимаваПогледнете го атачментот 120114
Ова е откако претходниот ден се допишував со оператор ама не видов дека ми вратиле па одговорив следниот ден. Сега пак од почеток. Овој ботов Славчо треба да се убие.
Да, има нешто тоа врска, и јас имав кога нешто обновував договор и слично. Само овој месец е тоа, како што пишува, еднократно.Знае некој што се овие еднократни надоместоци? До сега немав видено во сметката. Освен ако има врска што растурив комбо пакет (остана само ТВ сега)
Jas imam sega vo sledna faktura ednokratno 2x99 mkd, za promena na tarifen model ...Не е за парите туку чисто онака ме интересираше што е![]()
MOUSE WIRELESS USB CORSAIR M75 Air Lightweight RGB Gaming Mouse, 2.4Ghz+Bluetooth+USB, 26,000dpi, Light Grey, CH-931D102-EU
5.490,00 ден
MOUSE WIRELESS GEMBIRD ONLY BLUETOOTH, 6 BUTTONS, Black, MUSWB-6B-01
450,00 ден
WEB CAMERA LOGITECH MX BRIO 4K/30fps USB Type-C, Grey, 960-001554
15.270,00 ден
SOUND AUDIO MIXER ELGATO WAVE XLR MK.2, 10MAN9901
10.480,00 ден
UPS 650VA / 360W POWERWALKER VI 650 SH, 2xSHUKO, USB, RJ11, 10120048
4.460,00 ден
PAD THERMAL THERMAL GRIZZLY PUTTY BASIC (100g), TG-P-B-100
2.130,00 ден