Ваљда се зафркаваш со нас, што е второво, од префиксот ти влече?Ај пробајте вакво пребарување дали има?
Не ти текнува името или бројот, па може да пребара одеднаш и за двата критериума.
Погледнете го атачментот 118492
Нема Т9 кај iOS.Ај пробајте вакво пребарување дали има?
Не ти текнува името или бројот, па може да пребара одеднаш и за двата критериума.
Влече и број. Префиксот не е број?Ваљда се зафркаваш со нас, што е второво, од префиксот ти влече?
И како ова ти помага во животот? Не ти текнува кого сакаш да бараш по име, го бараш по три бројки од кои една е префиксот и што? Не знае Андроидот за форматирање, кого ќе најдеш вака?Влече и број. Префиксот не е број?
Добар фичр е ова, го нема на iOS.Ај пробајте вакво пребарување дали има?
Секој ден помага, кога треба да свртам наместо да барам во именик, само пишувам 3 букви/броја и излага веднаш. Па со свајп на името можеш да завртиш веднаш. Особено корисно кога возиш.И како ова ти помага во животот? Не ти текнува кого сакаш да бараш по име, го бараш по три бројки од кои една е префиксот и што? Не знае Андроидот за форматирање, кого ќе најдеш вака?
![]()
Секој ден помага, кога треба да свртам наместо да барам во именик, само пишувам 3 букви/броја и излага веднаш. Па со свајп на името можеш да завртиш веднаш. Особено корисно кога возиш.
Повторно истиот однос на еден просечен Ајфонџија може да се види кај тебе. Само фичр на ИОС е добар фичр.
А кога кењаш исто се бришеш од како си роден или автоматизација има и за тоа?Затоа ти пишав, во кое време живееш ти, 2005-6? Кој бара во именик? Кој пишува 3 БРОЈКИ за да бара некого, јас не ни отварам телефон денес да ги барам овие што редовно комуницирам со нив. Додека возам ја користам Сири, какви црни три бројки...
Ние до автоматизации дојдовме, кога доаѓам дома автоматски за пица нарачка да ми врти, ти за Т9 уште ми зборуваш, се гледа Лајнус многу го следиш.
А кога кењаш исто се бришеш од како си роден или автоматизација има и за тоа?
И јас, закон е Сири.ја користам Сири
Koga nemas sto da vratis, podobro e da kutis nekogas...А кога кењаш исто се бришеш од како си роден или автоматизација има и за тоа?
Не смее никој од денес да користи Т9, така рече Тајлерче.
А ако и речеш на Сири „Година“ дали знае да продолжи со „маааа варалаа си меее“ ?Додека возам ја користам Сири
Море само да знаеш “колку и знае газот на таа Сири” за жена ќе ја земешА ако и речеш на Сири „Година“ дали знае да продолжи со „маааа варалаа си меее“ ?
Пошто ако не продолжи не е вештачка интелигенција.Ништо не е..
Затоа ти пишав, во кое време живееш ти, 2005-6? Кој бара во именик? Кој пишува 3 БРОЈКИ за да бара некого, јас не ни отварам телефон денес да ги барам овие што редовно комуницирам со нив. Додека возам ја користам Сири, какви црни три бројки...
Ние до автоматизации дојдовме, кога доаѓам дома автоматски за пица нарачка да ми врти, ти за Т9 уште ми зборуваш, се гледа Лајнус многу го следиш.
Зачудувачки, мнооогу е подобрена и скоро и да немам проблем.Сериозно прашуем ... работи Siri за повик со нашиве имиња?
Последно на времето пробував со Кортана и Биксби ... има проблем со нашиве имиња.
Aиии стварно беЗачудувачки, мнооогу е подобрена и скоро и да немам проблем.
Видов, но мора да е врзан на ајклауд за ова да функционираМожеш да хостнеш SMB сервер локално и преку телефонот да се врзеш на него. Лично не сум пробал, али гледам постои како опција. Види го ова.
Фала за ова, ама само со ајфонот не работиНаједноставно Snapdrop