Не знам за другите, али јас дигнав раце од купување графичка од моментот кога ти ги истроши 1070китеЗарем некој уште се надева дека годинава ќе има поефтини графички картички?
Како секс со дилдо. Не го биива. xDГејминг на лаптоп ми е...шо знам. Како да пиеш шампањско од пластични чаши.
Гејминг на лаптоп ми е...шо знам. Како да пиеш шампањско од пластични чаши.
шо си купил? шо си продал? конфигурацијата е битнаго купив и го продадов во рок од 1 месец, изиграв само една игра на него и толку беше. и таа игра ја играв поврзан на телевизор и со џоистик.
„Ќе пробаш, убо ќе ти биди.“Како секс со дилдо. Не го биива. xD
ппаааа... ајде да кажам во право си, до некаде.... да, воден од незнање и со идеја да заштедам на простор или да играм легнат, али нема врска тоа, пред неколку дена еве купив гејминг PC и да го купев пред да го купам лаптопот никогаш немаше да помислам на гејминг лаптоп. ајде тоа за игрите да го тргнеме на страна, прво, многу бучи кога ке вклучиш игра, ама навистина многу, второ грее, грее и лаптопот а грее и графичката, купив и такво со вентилатори џабе беше, кога пробав да играм лежејки морав да го ставам она со вентилатори под него па тоа во дискуз и дискузот на мене за да не ми се запалат јајцава. друго за големина на екран и помала тестатура ајде, ствар на вкус. у принцип, настрана од тоа за што планирав да го користам, греењето и бучењето највеке ми сметаа, и за тоа сега купив PC, ако бев задоволен од лаптоп ке купев пак лаптоп, и ке ме кошташе па едно 600-700 евра поефтино. сега јеби га, можеммене така ми се погодил, може тој модел бучи а другите се ок, јас само мое искуство споделувам.
Со три рингли шпоретче - па не е лошо . Ала Raja Koduri дизајн![]()
Intel Xe-HPG DG2 Graphics Card PCB Leaks Out - 4096 Cores, 16 GB VRAM, Gaming Performance Close To NVIDIA RTX 3080
Intel's Xe-HPG DG2 GPU-powered graphics card's PCB pictures have now been leaked & the performance is started to be close to an RTX 3080.wccftech.com
Јас чекам да излезат неофицијални/официјални бенчмарци/ривјуа за да можам да донесам конкретен заклучок. Како што стојат сега работите графичкиве на Intel нема да ги видиме уште една година. А до тогаш сигруно nVidia и AMD нема да седат со скрстени раце. Така што кога ќе се појават графичките на Intel ќе имаат мид-рејнџ перформанси, но за да бидат конкурентни ќе треба да имаат и соодветно добра цена. Останува да почекаме и да видиме што ќе се случува догодина.Со три рингли шпоретче - па не е лошо . Ала Raja Koduri дизајн![]()
Прашај ги на фемина форумот прво, види шо праат, го лижат ли првоКако секс со дилдо. Не го биива. xD
WEB CAMERA LOGITECH MX BRIO 4K/30fps USB Type-C, Grey, 960-001554
15.270,00 ден
PSU 750W SEASONIC CORE BC 750 ATX3.1 w/PCIE 5.1 80+ BRONZE
4.790,00 ден
NET ACCESS POINT CUDY AP1300E WALL, Gigabit Ethernet PoE, AP1300E WALL
2.770,00 ден
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA LINK 3-01, 2xMIC, USB-C, Lightning, 3.5mm, Black, BOYA LINK 3-01
8.200,00 ден
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V6 ULTRA 8K Full Size QMK/VIA, HS, RGB, Silk POM BROWN Switch, Black, 2.4Ghz/BT/Wired, w/knob, V6U-D3
8.100,00 ден
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower Pop Air RGB Black, 3x120mm Aspect 12 RGB, w/WINDOW, Front Mesh, FD-C-POR1A-06
5.800,00 ден