оти немам поима и не се разбирам, пред малку на детево му ја инсталирав Call of Duty најновата и му сецка (што би рекол он, ми крцка)
и сега за еден месец горе/доле му е роденден и му реков издржи уште малку и ке ти купам поклон gaming PC. и барам баш тоа, несакам ни PS, ни xbox, nintento, PSP, никаква конзола, бидејки ги има сите. Значи gaming PC е намислено, ветено и тоа е тоа. Во SET и Anhoch ги гледав ама ај покрај тоа што графичките не ги разбирам, процесорите горе доле ги знам, и да земам PC со i3 или i5 некако не ми ваља, нели? Или не сум во право? плус ја сум ти човек што купува и кога купува купува како што треба за после да не се замарам неколку години со ново или upgrade или што ти ја знам. буџет ми е планирано околу 100 000 денари па се надевам ке најдам нешто. е сеа да, плакам најпоштено, не се ценкам не се расравам ама па и не сакам ниту мене некој мајмун да ме прави за мои пари.
е сега ако имаш некоја понуда, некаде нешто си видел или било кој друг од форумов нека ми прати слободно приватна порака, стварно не сакам на тема за графички ја со моите маки да ја расипувам.
е сега ако имаш некоја понуда, некаде нешто си видел или било кој друг од форумов нека ми прати слободно приватна порака, стварно не сакам на тема за графички ја со моите маки да ја расипувам.