Одлично, ептен детално и прецизно. Со среќа да се користи
Заслужува да биде sticky!
Благодарам, да служи за инспирација на некои наредни "build-ери"
Одлично, ептен детално и прецизно. Со среќа да се користи
Заслужува да биде sticky!
За напојувањето мислиш?![]()
Кажи ми од каде го зеде RGB падот. Дали има кај нас некаде или да чекам од али експрес.
има и кај нас Razer ама цената е 80% поголема, и јас го имам истиот пад, одличен surface, и многу добро свети. Топла препорака.Кажи ми од каде го зеде RGB падот. Дали има кај нас некаде или да чекам од али експрес.
Го имаш Razer или кинескиот?има и кај нас Razer ама цената е 80% поголема, и јас го имам истиот пад, одличен surface, и многу добро свети. Топла препорака.
Чајна, гарантирам квалитет ист имаат. Мазно е упмГо имаш Razer или кинескиот?
@Goran995 требаше и Corsair кулер да му закачиш да биди се во тон, овај CM-от дели малку.
A500 Dual Fan CPU Cooler
@Goran995 Прочитај правила, имаш две предупредувања за дупли постови, следното ќе биде бан на 1 ден.
Благодарам.
До тогаш, почитувај правилаСтавете плагин за спојување на постови напишани од ист корисник напишани во рок од X минути.
Мене ме интересира како ја најде темава да прашаш?
Темава е соодветна?Моја е темава
Каде да прашам, ако не на соодветнава тема?
Темава е соодветна?
И зошто би прашувал кога имаш стотици бенчмарци на нет за гејминг, за продукција за све живо и диво.
Не праша убаво младиќу и внимавај на тонот, до сега не бев нервозен. Не читаш воопшто туку мислиш што да мрчиш следно.А каде да прашам кога би сакал да прашам за апгрејд на ПОСТОЕЧКА конфигурација за која постои тема?
Дај да го затвориме форумов и ништо да не прашуваме ако постојат стотици бенчмарци...
Ме дупиш нешто или што е работава?
Земи некое апче за смирување или не пишувај воопшто ако си нервозен, убаво прашав.
Ако сакаш да ти соџвака некој дали да смениш или да не смениш, пиши што очекуваш од промената и што ти е битно, каква графичка имаш, каков монитор со кој резолуција ако гејмаш, каква меморија имаш па можеме тогаш да играме со бројки. Но сепак тоа некој веќе го направил и ти го ставил на тацна, твое е само да пребараш и прочиташ.
Се е исто на конфигурацијата како во почетниот пост.
Ич да не се мислеш, и јас би изиграл вака.Дали да го продадам процесоров (Ryzen 5 3600) и да купам Ryzen 5 5600X од Gjirafa-та?
Некаде треба да се доплати 6000 денари ако го продадам сегашниот за 9000...