Не приметив кај другиот линк дека е обратно (а можеби и тој да работи, кој ги знае), како и да е ќе пробам со хард ресет, па ќе видам, ако го заклучи имам клуч. 
tnx @Metuzalem
tnx @Metuzalem
Последна промена:
Да пријавам дека направив хард ресет и телефонот си остана отклучен, шо би рекле „неверлок“.Дали ќе се заклучи, појма немам.
Па редно беше. Досега имам отклучено преку 8 телефони со порака до Телеком. Има само броеви од 11 до 17 броеви, и штом ќе ги внесам телефонот е отклучен. За разлика од Вип кои не даваат код. Дури можеш и 30-45 дена пред истекот на 2 година да ти го дадат кодот.Да пријавам дека направив хард ресет и телефонот си остана отклучен, шо би рекле „неверлок“.![]()
Некој да ми препорача кај да сменам стакло на камера на iphone X ? Отидов во iStyle они ми кажаа дека немало на тоа гаранција бла бла тука не ги отварале и ми спомнаа некој во Чаир мењал само незнам кој точно не го запамтив.
Некоја проверена финта за бесплатен Spotify Premium за Андроид има ли ?
Подобро оди во iButik тие се за ајфони поправки
Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk
со нив имам лошо искуство.. и 5-ка и 6с кај нив ги поправав и после секоја поправка друг проблем ми се јавуваше, а тоа да е случајно не верувам
Се менува само стакло, но препорачливо е целосен екран, или од icloud заклучен да се префрли на твојот најдобра опција.Некој да ми препорача кај да сменам стакло на камера на iphone X ? Отидов во iStyle они ми кажаа дека немало на тоа гаранција бла бла тука не ги отварале и ми спомнаа некој во Чаир мењал само незнам кој точно не го запамтив.
друже стаклото на камерата ми е пукнато не е екранотСе менува само стакло, но препорачливо е целосен екран, или од icloud заклучен да се префрли на твојот најдобра опција.
Испратено од SM-G950F преку IT.mk форум апликација
1500ден.друже стаклото на камерата ми е пукнато не е екранот
ти мењаш стакло на камера или ?
P20 Lite mi izgleda ko podobar no i A6+ ne e mnogu daleku so specifikaciite.Дечки кој од овие два модела е подобар,Galaxy A6+ или Huawei P20 Lite?
Гледав доста клипови,и читав,викаат дека подобар бил а6 плусот,искрено незнам како кога п20 лајт има 4гб рам.P20 Lite mi izgleda ko podobar no i A6+ ne e mnogu daleku so specifikaciite.
а6 2018.Препорачајте телефон до 300€. Ќе го корити девојче, така да камерата би била приоритет и да е помал.
Рзгледував нешто P20 lite, Mi A2, A6, A7.
Предлози?
А7Препорачајте телефон до 300€. Ќе го корити девојче, така да камерата би била приоритет и да е помал.
Рзгледував нешто P20 lite, Mi A2, A6, A7.
Предлози?
Тогаш А8A6 или А8, овие А6+/А7 се доста поголеми/гломазни, а еден од условите беше да биде и со помали димензии.
А6ката има тротинет за чипсет. Стварно е чудно зошто во A серијата (и тоа 6ка) се става еден од најслабите процесори на денешнината. Не е ова J крш серијата, но очигледно дека тоа станува.Гледав доста клипови,и читав,викаат дека подобар бил а6 плусот,искрено незнам како кога п20 лајт има 4гб рам.