MikickoHC
user
И не само поевтини и поквалитетниПоевтини се за дупло во споредба со Flavor Art 10ml и Ritchy Art 10ml, 100 ден поевтини во споредба со 30мл пакувања од Umbrela и 175 ден од Umbrela Premium.
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
И не само поевтини и поквалитетниПоевтини се за дупло во споредба со Flavor Art 10ml и Ritchy Art 10ml, 100 ден поевтини во споредба со 30мл пакувања од Umbrela и 175 ден од Umbrela Premium.
И не само поевтини и поквалитетни
Ја ставам на список@Sharlovski ?
Прво да прашам колку е тоа дробно? И второ прашање дали знаеш сам да правиш греачи? Kylin е одличен дробен атомизер, исто и OBS engine nano (за жал секаде е распродаден)Може некој да ми препорача добар атомизер за дробно? Веке имам Кангер и сум задоволен, но сакам уште еден да земам.
Испратено од SM-N950F преку IT.mk форум апликација
За жал незнам сам да правам греачи.Прво да прашам колку е тоа дробно? И второ прашање дали знаеш сам да правиш греачи? Kylin е одличен дробен атомизер, исто и OBS engine nano (за жал секаде е распродаден)
Sent from my SM-T560 using Tapatalk
Togas ovaЗа жал незнам сам да правам греачи.
Тогаш ова или второто има РБА и ќе научиш да моташ.За жал незнам сам да правам греачи.
Не е за тебеСакав да ве прашам како сте задоволни од Сирената?Јас не вејпам уста плуќа ,боље ми е директ плуќа.Ама би сакал да пробам.
И општо од кој до кој ватажи вејпате.
Јас и дл и мтл добар е ме бендиса имаш разлика зависи со што си почнал за мене мтл е це4 то е затворено ова ми е баш ок и не грее тенкот во споредба со 15-20 тенкови што сум ги имал до сегаНе е за тебе
Аце е турбо Д2Л и осетил што е мтл со гоблин миниЈас и дл и мтл добар е ме бендиса имаш разлика зависи со што си почнал за мене мтл е це4 то е затворено ова ми е баш ок и не грее тенкот во споредба со 15-20 тенкови што сум ги имал до сега
Испратено од SM-J330FN преку IT.mk форум апликација
GAME SONY PLAYSTATION 5 Slim Digital Edition 1TB + Fortnite Flowering Chaos
36.990,00 ден
GAME PLAYSTATION 5 DUALSENSE WIRELESS CONTROLLER, PS5/PC/MAC/MOBILE+ USB Cable, MIDNIGHT BLACK
4.940,00 ден
PASTE THERMAL ARCTIC MX-7 (4g) + МX Cleaner Wipes, TC: 4.2 W / mk ACTCP00092A
560,00 ден
HEADPHONES LOGITECH ZONE 305 MIDNIGHT BLACK Wireless + bluetooth, w/microphone 981-001458
5.790,00 ден
BACKPACK HAMA GENUA BACKPACK BLACK capacity 14L (15,6" LAPTOP), 216597
800,00 ден
NB STAND MANHATTAN 10"-15" foldable 5 levels, 462129
1.290,00 ден