MikickoHC
user
Pire vo pravШто е тоа potato strac?
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Pire vo pravШто е тоа potato strac?
На неколку наврати ми поминуваше без никаков проблем повеќе од литро база од молин (само царинска проверка 120ден.)... Најтазе и прво искуство со РозевотоМуле, пред една недела, 1л база во еден пакет 2х500мл, дома на врата без царинска која беше обавезна со молин нарачките...Но најмногу внимавај да не надминеш 400 милилитри поради наша царина, иако нема цврсто правило, на некои и им поминувало повеќе.
Мене не ми треба, беше муабетот за евтиниот евик со “оранж“ боја.А инаку за што ти треба? Имам некои футроли останати од модови што сум имал
Незнам во умрела дали го имаат сеуште т2 атомизерчето, да ако си на зотр можеш да си земеш друг додека не ти стигне канго. Модот ти чита од 1.0 омДенеска останав без т2 амортизерот, поточно тоа цуцулето најгоре, што го допираш со усните, после многу лупања се предаде.
Е сега дали да барам такво цуцулче, т.е. дали има во умрела ( не знам колку е паметно да барам онлајн), или па, бидејќи рековте дека е застарен моделот, да барам друг ароматизер?
Модот е х-моде 20 ватна верзија. Стриктно м2л, пошто за директ инџекш’н нели кангото што со нетрпение го очекувам
Модов мислам до 1.6 оми поддржава, али може да биде и посаглам ароматизер, ребилдабал, со можност да се смени 1,6 омски греач, или да се премота. Уште еднаш ви благодарам, и извинете за гњаважа и моите безконечни прашања.
Имам и а2, и аналогни, за морална поддршкаЗа леб може ќе останам кусо, ама за никотин тешко
Ќе ми фали неако т2-чево, ова што го имам, некако убаво си поминавме заедно, ама ако нема делови тоа е. Ќе појдам утре до умрела, денес не знаев ни што да барам...
Па ако поддржава 1 ом, може и некој профи м2л, гледам не ги возите на повеќе од 15-20W ?
Метузалем, може и онлајн м2л, за цуцулево мислев стриктно од умрела, на 55 денари колку би би ќарил онлај, ем чекањео.
Бидејќи читајќи го форумов, те разбрав дека си стриктно м2л парач, па ако може да ми/ни кажеш што користиш или што би зел (м2л атомизер). за м2л мислам дека по рестриктивните ќе ми прават и мене повеќе ќев, а како што разбрав и ти ги предпочиташ.
Поздрав и до тебе. Тоа што си го видел е само мод (батерија) ке ти треба уште атомизер и батерија која ке ја ставиш во модот (за да работи)Здраво на сите пушачи на електронски цигари.
Веќе подолго време размислувам да земам квалитетна и добра електронска цигара па би сакал мала помош, што поточно да купам. Гледам една на Aliexpress Eleaf iStick Pico 75W, дали некој од форумот ја има и како е задоволе, на колку време се менува глава, што е разликата од 0.3ohm и 0.5ohm глави и од каде може да купам течност?
Поздрав и до тебе. Тоа што си го видел е само мод (батерија) ке ти треба уште атомизер и батерија која ке ја ставиш во модот (за да работи)
Sent from my SM-T560 using Tapatalk
Е извини тоа е комплет само + батерија ке си земеш
Зошто + батарија?Е извини тоа е комплет само + батерија ке си земеш
Затоа што добиваш мод+атомизер+резервен греач+кабел за полнење ама батерија треба посебно да си купишЗошто + батарија?
Да 8w се точно толку ама не 2oma ке добиеш пареа додека на 0.2oma нема да мрдне@ARMac мене на изглед ми е исто со ова што го имам порачано
Инаку предложениот може да се премота така?
Како што разбрав за м2л подобро е со повисок отпор.
Хмм.. ме чудиш со вативе и омиве, по мое 8w си се 8W без разлика дали на 2 оми или на о,2 оми, ама сега џабе ида ми објаснуваш, најверојатно ќе ми стане појасно одкако ќе премотам некоја глава. Патем овие глави ќе пасуваат на ова?
Борис, мене штотуку ме убедија за овај мод, не верувам дека некогаш ќе бидам пишман што сум го порачал.
Еве примерДа 8w се точно толку ама не 2oma ке добиеш пареа додека на 0.2oma нема да мрдне
@ARMac мене на изглед ми е исто со ова што го имам порачано
Инаку предложениот може да се премота така?
Како што разбрав за м2л подобро е со повисок отпор.
Хмм.. ме чудиш со вативе и омиве, по мое 8w си се 8W без разлика дали на 2 оми или на о,2 оми, ама сега џабе ида ми објаснуваш, најверојатно ќе ми стане појасно одкако ќе премотам некоја глава. Патем овие глави ќе пасуваат на ова?
Борис, мене штотуку ме убедија за овај мод, не верувам дека некогаш ќе бидам пишман што сум го порачал.
Сакам да ги оставам цигарите пошто пушам по две-две ипол кутии на ден.@BorisQ10 Да не ти биде прејак, тој е за дробно. Постојано се спомнува тоа и нема добар пост за објаснување. Види подолу. Втора работа, му треба 18650 батерија (ќелија, влошка) што е тешко или релативно скапо да се набави во моментов, а може да биде опасна при краток спој (вентилира, би можело да се каже дека експлодира).
Да не се повторувам, прочитај го овој пост упатен до почетник, истото важи. И следниот мој под него. Или ако веќе си користел е-цигара, кажи каква. И најважно, кажи како планираш да го користиш (да оставиш цигари или да правиш облаци).
Здраво на сите пушачи на електронски цигари.
Веќе подолго време размислувам да земам квалитетна и добра електронска цигара па би сакал мала помош, што поточно да купам. Гледам една на Aliexpress Eleaf iStick Pico 75W, дали некој од форумот ја има и како е задоволе. На колку време се менува глава, што е разликата од 0.3ohm и 0.5ohm глави и од каде може да купам течност?