2017 модели?
За кого се?
Кои телефони се користени претходно?
Приоритети?
Ќе го продаде, брзата и лесна продажба е најважниот приоритет
Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk
Пробај тука.Имаше неколку веб страни за бесплатно декодирање за алкател постар модел но сум ги заборавил,некој ако му текнуе нешто да ми остави линк,може и пп![]()
Вакво постови се чекаат на штрек...Немој да го постираш линкот![]()
Сите понови телефони ги направија така скоро, за самсунг моделиве од пред 2-3 год наваму, знам уште на Ј5 2015, по хард фактори ресет, го бараше гугл акаунтот.Имам Alcatel Pop 3/4 нз точно модел. Го користеше мајка ми и да му направам фактори ресет, па старт ап ми бара мејл шо бил најавен.. Пишувам тој мејл шо беше претходно не сака. Знам дека мора да оди на бокс ама не ми се даваат искрено пари за чудово.
Се средува некако или.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
Се извинувам што звучев нападно.Вакво постови се чекаат на штрек...
Немав време да го барам од лаптопот, еве го сега :
View: https://youtu.be/_Obypd3HwuQ
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Ако може некој да каже збор два за huawei mate 10 lite, или некој друг предлог за телефон со поголем екран со некоја поприступачна цена максимум до 30.000 ден. До сега користев Nexus 6 и сум презадоволен ама заради одредени x причини морам да го сменам.
Однапред ви благодарам
1.Hearthstone приоритет бр.11. За што ќе се користи најмногу уредот - приоритети?
2. Старо - ново?
Во тој ранк, со голем екран 6 инчи минимум, камера небитна, процесор Снапдрагон 835 - и Mi MIx 2-ка убаво би легнала![]()
33к е Mi Mix 2, и над тоа дури иде![]()
Со Мјау 9 верзијата, сите телефони летаат. Со тоа што во лоадирање на игри не менува ништо секунда-две. Телефоните се одлични, било кој да избере.Mi mix2 побрз од 5т?
Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk
Го знам тоа,Али сепак 5т е побрз.Со Мјау 9 верзијата, сите телефони летаат. Со тоа што во лоадирање на игри не менува ништо секунда-две. Телефоните се одлични, било кој да избере.
1.Hearthstone приоритет бр.1
2.Ново
Камера не ме интересира многу,битно ми е телефонот да е брз и да работи флуидно.
Ако може некој да каже збор два за huawei mate 10 lite, или некој друг предлог за телефон со поголем екран со некоја поприступачна цена максимум до 30.000 ден. До сега користев Nexus 6 и сум презадоволен ама заради одредени x причини морам да го сменам.
Однапред ви благодарам
Mi mix2 побрз од 5т?
Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk
GAMING CHAIR FragON 2X Rev. 2.0 BLACK/WHITE
11.780,00 ден
OD DVD RW SATA ASUS DRW‑08D6MT, Black, 90DD0340-B19000
1.960,00 ден
EXTRALINK FITNESS VIBRATION PLATFORM, MOONWALK SPINMOVE, BLACK
4.640,00 ден
MOUSE WIRED USB A4TECH Bloody Gaming W60 Max Stone, 10000 cpi, 1ms, RGB, Black
1.400,00 ден
MICROPHONE BOYA BY-M1 PRO II, 1x 3.5mm jack, 6m length, Black, BY-M1 Pro II