skullmonkey
poweruser
Лелелелекелелел колку се смеам уште
Да се официјализира под итно!
Тоа се тие тагови.
![]()
Тоа се тие тагови.
А бе, ти си причината за facepalm-от на Данко!
Данко не е глуп. На Данко му е смачено од твоите будалаштини!
Да, набрзинка ги видов и погрешно ми се виде. Ама #DankoFail не е соодветен тагТаговите се за да се користи коа сакаш да му даеш на некој на знаење дека е глуп, не дека Данко е глуп.
А што е уствари финтата со тоа ? Дајте линк и тајмлајн да видиме и ние што не ја следиме емисијата за што се работи
Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk
@skullmonkey не знам дали ја знаш и дали сте ја споманле во емисија али Pica Pic | retro handheld games collection е нешто ептен интересно за носталгичари... ако си ја спомнал игнорирај го постов...
Веќе ти здосади секоја втора емисија нешто да добиваш, па конечно сакаш повеќе конкуренција!?Не ќе да е лошо да се склопи статија на it.mk сајтот за потенцијалниве награди од Хаселт што би било воедно и огромна поддршка за ГГ ако надојдат повеќе subscriber-и![]()
Веќе ти здосади секоја втора емисија нешто да добиваш, па конечно сакаш повеќе конкуренција!?
Мислам дека ти ги видов твоите одговори, не се рабирам само ми беше интересно и споделивNope, ghost marble.
не разбирам што треба да се види овде
Бесплатна достава
HDD 3,5" 6TB TOSHIBA P300 5400RPM 128MB SATAIII HDWD260UZSVA
12.490,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON R6 QMK Retro, RGB LED, Super Red switch, Multi-Device (Wired+Wireless), Retro, R6-M1
5.450,00 ден
Бесплатна достава
CE ACCESSORIES MI ROBOT VACUUM S20 BATTERY 3200Mah, 14.4v, 46.08Wh
2.950,00 ден
Бесплатна достава
EXTRALINK HEALTHY ACUPRESSION MAT BLACK 65X40
770,00 ден
Бесплатна достава
NET ROUTER MESH SYSTEM AX1500 CUDY M1500-1 (1-Pack)
2.500,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON K10 MAX HS Full Size RGB Keychron super Banana switch, Multi-Device 2.4 GHz & BT Black, K10M-H4
8.840,00 ден