Викса
lurker
- 12 март 2011
- 574
- 691
Чек сега со Виталик ќе се слушнам...Ќе расте ли ETH ? Вреде ли да се купе или јок
Испратено од SM-G920F преку IT.mk форум апликација
Чек сега со Виталик ќе се слушнам...Ќе расте ли ETH ? Вреде ли да се купе или јок
И јас имам бг пасош ама шо ќе праиме со адресата? кај ќе стигне картичката како оди се тоа ?Ja go cekam mojot kako 7ca na loto
Е тука си грешкаЌе стигне на бугарската адреса, што не е јасно!?
Верифицирај акаунтот со бг пасош и после при порачување имаше опција да си избереш мислам каде избери МК ако нејќе па ке си ја подигнеш во пошта во БГИ јас имам бг пасош ама шо ќе праиме со адресата? кај ќе стигне картичката како оди се тоа ?
Мислиш или си сигурен?мислам
Па штом ја имам картичката ти што мислишМислиш или си сигурен?
Во која пошта? Испорачуваат Poste restante?Верифицирај акаунтот со бг пасош и после при порачување имаше опција да си избереш мислам каде избери МК ако нејќе па ке си ја подигнеш во пошта во БГ
Вреде вреде све расте зимај дур му е мајката да не почне да стагнира.Ќе расте ли ETH ? Вреде ли да се купе или јок
Путин му јавуе на Виталик што да прави а позади путин нели Руска православна и фсб а позади нив нели Ротешилд и окото хахахах
Појма немам која пошта кај мене дирекно во МК стигнаВо која пошта? Испорачуваат Poste restante?
Па викаш „ќе си ја подигнеш во пошта во БГ“ и си помислив знаеш што збориш. Друг пат стави во заграда „зборам на памет“, „шпекулирам“, „измислувам“...Појма немам која пошта кај мене дирекно во МК стигна
до кога 2 дена?Дечки да споделам само копајте Етер Класик, Ј.Кореа направи памп така да у моментов најмногу се исплати
Лудо расте.
Уживај си брат тие што имаат многу машини и 1 ден им е таман, али сумњам дека ќе биде само два дена.
нешто не разбираш во целава работа финтата е да копаш коин кој утре ке му рипне цената а не да копаш во моментот кога рипа цената оред 3 дена имаше 8000 фармери на етц денес тера накај 1100 мислиш дека тежината иста останува и толку лесно се доаѓа до профит хехехе се е тука пресметано за два дена провери да видиш што ке се дешава,небитно дали јапонците,русите,марсовците направиле пумп се знаеше уште пред месец дена за етц дека ке рипа имаш лујге на форумов кои се товарија со етц залихикупи на 9$ и сега свиркајУживај си брат тие што имаат многу машини и 1 ден им е таман, али сумњам дека ќе биде само два дена.
Зошто така мислиш?
незнам бе друже онај однатре во главава со вилата ми го д..и мозокот нештоЗошто така мислиш?
се зезам го гледам веќе некое време се мачи и мака води за подобра цена а и интересна валута ми гледа затоа кажав дека е само мое мислењеETC се копаше и купуваше кога беше 1 долар. Споредено со доста други криптовалути сега за сега има мал раст. Треба уште доста да качи за да има висок профит за тие што го копале и купиле на 1 долар, повеќе за тие на 9 долари а многу повеќе за тие што сега го копаат.нешто не разбираш во целава работа финтата е да копаш коин кој утре ке му рипне цената а не да копаш во моментот кога рипа цената оред 3 дена имаше 8000 фармери на етц денес тера накај 1100 мислиш дека тежината иста останува и толку лесно се доаѓа до профит хехехе се е тука пресметано за два дена провери да видиш што ке се дешава,небитно дали јапонците,русите,марсовците направиле пумп се знаеше уште пред месец дена за етц дека ке рипа имаш лујге на форумов кои се товарија со етц залихикупи на 9$ и сега свиркај
Испратено од Lenovo K33a48 преку IT.mk форум апликација
За САД скапичко, за МК ОК цена.Дали е океј цена 250€ за нови RX 570 со 2 год гаранција?
CASE CORSAIR FRAME 4000D WOOD RS, Black/Walnut, CC-9011340-WW
9.850,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SILENT KEY PRO, White, KBS-WMS-01-W
970,00 ден
MEMORY USB 3.2/Gen.1 Type-C, 64GB SANDISK ULTRA SLIDER, Black, SDCZ480-064G-G46
1.300,00 ден
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower NORTH MOMENTUM EDITION, 3x120mm Momentum 4-pin PWM fans, w/WINDOW, Front wood panel, Charcoal Black, FD-C-NOR1C-05
11.950,00 ден
MEMORY CARD SANDISK MICRO-SDXC UHS-I 32GB EXTREME C10 w/adapter 100mb/s A2 V30, SDSQXAF-032G-GN6MA
1.980,00 ден
GAMING WHEEL MONITOR STAND ROUND TUBE FREESTANDING TRIPLE NEXT LEVEL RACING, 3x43" MAX, 70kg MAX, NLR-R011
21.330,00 ден