Држиме, држиме. :hay:А јас се чудам каде загина Клупор... Дури и чудно ми падна што така одеднаш го снема, како во земја да пропадна...
Жив и здрав е, да не се секирате, можеби некои од вас и држите негов производ во раце. :hay:
Карпош се законДа чукнам во дрво , во 1020 во Карпош се многу професионални. Се случува да не можат да го дадат пакетот, доколку пишува за наредниот ден, ама објаснуваат дека мораат да го заведат во систем, а доколку се брзам, да дојдам после 18:00. Секако секогаш се брзам и секогаш ми го даваат после 18 часот.
Испратено од WAS-LX1 преку IT.mk форум апликација
Многу стандарди се сменија,кажа Гуру. Кумац нема да згрешиш никаде само ќе бидеш многу позадоволен.Ќе почекам за нашата ни нова година (крајот на јануари).![]()
Ако е железничка во 19:20 биди таму и ќе го добиеш. Правев така ама се на брзање се губи ќеифот. Вака ќе си сочекам и утре дента ќе си го земам пакетот и ке си седнам дома со кафе со кеиф ќе го отворам и простудирам.Ако на картончето пишува од утре, не го даваат денеска, па што сака нека биде. Многу често гледам на шалтер така враќаат луѓе. И мене двапати (го утнав датумот :hay. За другите работи не знам, може да се некои што се прават шерифи...
Овде имаш телефони за поплаки, ама чисто се сомневам дека ќе направиш нешто.
Porano mi gi davaa bes karton uste prviot den samo ke sto ke stigne...sega ima nekoj novi spozorusi po 20g so razgoleni cicki...i se plasat da gi dadat i samo me vrtat dojdi utre...Ме научи локалниот поштар и загарантирано ми стига се дома. претходно го имав проблемот на @rilly
Првиот е исто од SBody како VapeDroid. За вториот незнам. Јас имам потреба од појако нешто од DNA75,Затоа земав SBody VapeDroid C2D1 DNA250 со две батерии 167W пред скоро 3 месеца го платив скоро 90$ а вториот после еден месец 70 и нешто$ и поголемиот им брат C3D1 250W со 3 батерии.Не постои DNA90.
И не пишува дека има DNA чип, туку дека има DNA Chip mode, easy to operate. :hay:
Најевтини DNA, освен Vapedroidite горе, се овој и овој. Кај секој од трите листаш различни модели или бои, понекогаш некој е значително поевтин од другите.
А големо спуштање на цена може да значи и дека е пред укинување, но овие се држат со месеци.
Топ е, исто ко ерфлоуотЕве нешто погодено 100% по мој вкус. Арома вади 5+![]()
![]()
![]()
Sent from my C6603 using Tapatalk
Да ерфлоу од горе нема т од течењеТ
Топ е, исто ко ерфлоуот
Не го разбрав овој дел од приказната!?А јас се чудам каде загина Клупор... Дури и чудно ми падна што така одеднаш го снема, како во земја да пропадна...
Жив и здрав е, да не се секирате, можеби некои од вас и држите негов производ во раце. :hay:
FLASHLIGHT EXTRALINK, EFL-1008 FREYA 10W LED 200LM BATTERY
610,00 ден
PSU 550W BE QUIET! PURE POWER 12 w/PCIe 5.1, 80 Plus GOLD, BP001EU
5.490,00 ден
HEADPHONES HAMA NHS-P100, w/microphone, 2x3,5mm, Black
640,00 ден
HDD 3,5" 4TB WD PURPLE IntelliPower 5400RPM 128MB 24x7 SATAIII WD44PURZ
10.970,00 ден
SSD M.2 128GB FORESEE XP2000 NVMe , 2.400/760MB/, FSB0C128G-B7C7200 BULK
1.990,00 ден
PHONE CHARGER XIAOMI HYPERCHARGE COMBO (USB-A) 90W (data cable Type-C 100cm included), BHR07ZBEU
1.480,00 ден