vladimir171
lurker
- 15 ноември 2007
- 632
- 455
Преку турција ми наплати 309 лири претходна недела за гејм пас, поевтино од претходно од некоја причина.
Преку турција ми наплати 309 лири претходна недела за гејм пас, поевтино од претходно од некоја причина.
Еден ♱ и за Xbox Games Pass, ги триплираа цените тралала.
Околу 300 денари плаќам на Турски регион сега... Ама не можам да купувам игри директно со картичката.
ни ја скинаа можноста да купуваме со картичкаОколу 300 денари плаќам на Турски регион сега... Ама не можам да купувам игри директно со картичката.
Пу јаз'к, пу сикиниии!ни ја скинаа можноста да купуваме со картичка![]()
Менаџерка е.Сам себе го убијал Мајкрософт, некое алчно менаџерче гадно се зезнало ако мисли ова ќе помине. Очекувам многу да откажат претплата.
Буквално се вика темава xbox gamepass.Да се обидете вие регуларно, а не "преку турски регион"?
Плаќав $8.99, сега е $11.99. Далеку е тоа од триплирање цени.
PC Game Pass, BTW, не XBox.
Буквално се вика темава xbox gamepass.
Ај зирни ако можеш да ми кажеш дали сеуште дават 10% попуст на игри за pc game pass претплатници. Имаше инфо дека е тргнато и заменето со rewards program ама за тоа нема кај нас официјална подршка.Да се обидете вие регуларно, а не "преку турски регион"?
Плаќав $8.99, сега е $11.99. Далеку е тоа од триплирање цени.
PC Game Pass, BTW, не XBox.
А гејм пас поминува наплата, а купување игра не, си ебале мајката. Лешинари.
Ако навистина мислите дека тие нема да издржат без неколку илјади претплати што беа по 150ден месечно, Ви се молам на сите да ми давате број од дилерот, јако нешто има. Секогаш е оваа приказна - Netflix зголемува цени "сеа пропаднаа, никој нема да плати више", нареден квартален репорт Netflix со рекордни приливи - истото важи и за сите сервиси со претплати. На никого од нас не ни се свиѓа покачувањето ама ништо нема да смени тоа што мал број од корисници ќе откажат претплати за жал.Може да потврдам дека е 799 лири од нареден месец за ултимејт, пак е поевтино од УС ама ќе го гасам и ја па ќе видиме колку долго ќе издржат без претплатите.
Бесплатна достава
EXTRALINK CHAIR SWIVEL OFFICE, LIGHT GRAY
2.180,00 ден
Бесплатна достава
SSD M.2 1TB WD Blue SN5100 M.2 NVMe WDS100T5B0E
9.790,00 ден
Бесплатна достава
GAME FIGURINE PALADONE FORTNITE CHEST LIGHT, PP14737FO
1.790,00 ден
Бесплатна достава
CABLES NET PATCH FTP CAT5e 15m Gray Secomp, 21.99.0115-25
395,00 ден
Бесплатна достава
HDD 3,5" 12TB WD RED Plus NAS 7200RPM 512MB 24x7 SATAIII WD120EFGX
34.320,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 27" XIAOMI G27i (2026), 1920x1080, IPS, 200Hz, Freesync Premium, HDR400, HDMI, DP, Black, P27FDA-RGGL
7.830,00 ден