stefan_mkd
lurker
- 18 март 2015
- 843
- 669
Рано е да се прати номинација за тема на годината? 
Шо порано тоуку подоброРано е да се прати номинација за тема на годината?![]()
Пробав и тоа. Ама неќе. Праве проверка на меморија и треба да чека ногу.Дали може да старуваш во Сејф Мод?
Ааа не. Рајзен 2000 ги неќам.Да си трампаш тоа и3 10ка генерација за 2600к?
Мислењето е автоматски споено:
Се Извинувам. 2500 без к. Имаш понуда.
И јас сум пишувал у темата.И јас ги имав истите проблеми со нова конфигурација. Прочитајја темата сигурен сум ќе си го најдеш одговорот. Кај мене успеа.
Проблем со нова конфигурација
Иам пробано као виртуелка. Никаков е виндовсо тогај. Да не набројувам детали.Еве ти идеа. Инсталирај 10-ка стави Vbox и пушти го 7-ца во виртуелка. Ќе лета.
Веќе 3 месеца не. Ама покушаваме да се решеме од оваа закрпа од њиндоњс 10.Зар користите уште 7 мица ....![]()
Веќе 3 месеца не. Ама покушаваме да се решеме од оваа закрпа од њиндоњс 10.
Десетката можеш во изглед многу лесно да ја донесеш некаде до 90% Седмица.Веќе 3 месеца не. Ама покушаваме да се решеме од оваа закрпа од њиндоњс 10.
Абе не ја сакам десетката и тачка. Мада ја користев парално 2 години со 7ца, на различно SSD. И сеуште ја користам моментално. Навикнат сум веќе не е тоа проблем, ама сакам и 7ца да си имам. Ме нервираат педерските ствари да ме ограничуваат каков OS да користам. Една од битните ствари шо ебаната десетка не подржува е нвидиа драјвер 418 кој е последен шо подржува 3D за гејминг со цвикери.Што проблем ти прави 10-ката кажи, може тоа полесно ќе го решиме од ова.
Абе и на 7ми џен работе седмицата. Не требаше да си го продавам пентијумо 4560. Абе ај мож ќе пуштат ептен среден торент шо ке може да инсталирам.Епа сега шо да ти речам...
Земи продај го компјутерот и купи 4/5 Gen Intel компјутер и мерачи ја Седмицата додека можеш
Друго чаре нема
Астро ако ти бапнам 2-3.
Да бе подобар. Затоа цело време го крпат. Ај мож наредни OS ќе го направат поасален. Иначе читај шо сум пишал пред да трескаш напамет.Зошто би одбрал 10-12 години стар оперативен кога денешниов Windows 10 e буквално во се подобар од Windows 7.
Прочитај уште еднаш на темата што ја постирав погоре, сигурен сум ќе си најдеш решение. Јас на и3 9-та генерација инсталирав 7-ца.Абе и на 7ми џен работе седмицата. Не требаше да си го продавам пентијумо 4560. Абе ај мож ќе пуштат ептен среден торент шо ке може да инсталирам.
Астро ако ти бапнам 2-3.
Да бе подобар. Затоа цело време го крпат. Ај мож наредни OS ќе го направат поасален. Иначе читај шо сум пишал пред да трескаш напамет.
На десетка неможе да се игра 3D. Не го подржува драјверо.
И сакам да си ја имам и 7цата покрај десетката проклета и тоа е тоа.
Ја прочитав буразерче вчера. Се секавам пошто и ја сум пишувал тогаш. Али кај мене сосем друг проблем. Немам проблем со маус и тастатура, работат.Прочитај уште еднаш на темата што ја постирав погоре, сигурен сум ќе си најдеш решение. Јас на и3 9-та генерација инсталирав 7-ца.
Бесплатна достава
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRED EXTRALINK TF500, Black,
660,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q1 ULTRA 8K ALUMINIUM HS RGB LED 75% Silk POM BANANA switch,Multi-Device (Wired,2.4Ghz,BT), BLACK, Q1U-M4
15.770,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 24" PHILIPS 24E2N1100LB/00 IPS, FHD, 1ms, VGA, HDMI, 100hz, Tilt, black
4.960,00 ден
Бесплатна достава
HDD 3,5" 6TB TOSHIBA P300 5400RPM 128MB SATAIII HDWD260UZSVA
12.490,00 ден
Бесплатна достава
PLAYING CARDS PALADONE STRANGER THINGS 5
790,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON K10 MAX HS Full Size RGB Keychron super Banana switch, Multi-Device 2.4 GHz & BT Black, K10M-H4
8.840,00 ден