kirev
senior
- 31 мај 2010
- 9.062
- 7.737
Format C: /q /u
Првиот чекор почнува со Format па после се друго. Кој бил жив на времето ќе знае![]()
FORMAT C: /AUTOTEST
Format C: /q /u
Првиот чекор почнува со Format па после се друго. Кој бил жив на времето ќе знае![]()
Подобро вака:симни го од гитхаб и упали ја скриптата. Works every time.
Ова е сериозен пропуст....
Не, знаат они како треба.Ова е сериозен пропуст....
Ама на МиркоМекио не му е прФ пат.
Го има некој симнато новиот 25H2 чисто да знам да не се зафркнам дали да симнувам xD
Win11_22H2_English_x64v1 - 5,17 ГБ (5.557.432.320 бајти)Не дека некому нешто ќе му менува, но еве дополнително да искоментирам... Во однос на ISO-ата забележав исто така разлики во поглед на големината. Претходната верзија (24Н2) изнесуваше отприлика 5.4-6.3GB (имам некои од претходните ISO-a), а последнава (25H2) гледам изнесува 7.2GB.
LTSC и не мењам позадина не знам као да ви кажам ама “беспари“ е технички![]()
Microsoft is plugging more holes that let you use Windows 11 without an online account
Microsoft is disabling the best local account workaroundswww.theverge.com
Демек bypassnro не работело вика статијава, али па за беља вчера инсталирав Win11 со најновиов 25H2 немодифициран имиџ преку Ventoy бутабилно усб, и пројде без проблем bypassnro.![]()
Microsoft is plugging more holes that let you use Windows 11 without an online account
Microsoft is disabling the best local account workaroundswww.theverge.com
Сега за сега работат сите методи за бајпасирање, само во иднина демек виндовс ќе ги тргнел.Демек bypassnro не работело вика статијава, али па за беља вчера инсталирав Win11 со најновиов 25H2 немодифициран имиџ преку Ventoy бутабилно усб, и пројде без проблем bypassnro.
"Microsoft already removed the “bypassnro” workaround earlier this year"Сега за сега работат сите методи за бајпасирање, само во иднина демек виндовс ќе ги тргнел.
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V6 ULTRA 8K Full Size QMK/VIA, HS, RGB, Silk POM BANANA Switch, Black, 2.4Ghz/BT/Wired, w/knob, V6U-D4
8.100,00 ден
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q5 MAX QMK/VIA RGB Al. body, HS Gateron Jupiter Brown, 2.4 GHz & BT, Carbon Black, w/knob, Q5M-M3
15.200,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C3 PRO 8K TKL QMK/VIA RGB HS Keychron Super Red switch, Black , C3PX-H1
4.030,00 ден
KEYBOARD WRIST REST SILICON KEYCHRON K10 Pro/Q6/Q6 Pro/Q14 Pro/V6, Black, PR52
970,00 ден
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V1 ULTRA 8K Polling Rate 75%, HS, RGB, Keychron Silk POM BANANA switch, OSA PBT, Black, w/knob, V1U-D4
7.380,00 ден
SSD M.2 1TB WD Green SN3000 NVMe Gen4 5000MB/s WDS100T4G0E
8.940,00 ден