Здраво дечки,
само што добив повик од нив дека е решено. И навистина се регистрира комуникаторот, но не работи (503, service unavailable). Но ова се случувало и порано, за кратки временски интервали. Ќе пробам денес повеќе пати. Како е кај вас има подобрување?
Јордан: Јас размислував за истото. Малку е мачно, но ќе треба да се прави нешто такво. Дополнително, незаконски ево секој претплатнички договор викаат дека тоа не е дозволено. Но мислам дека за сопствени потребни нема ни да те фатат ни да се бунат.
Инаку Јордан, од информации внатре во ВИП услугата ја укинаа/укинуваат за сите нови, но јасно им е дека за сите стари мора да ја чуваат. И затоа ја чуваат. Така некако е работата![]()
Za zakonski ili nezakonski ne znam kolku e ama koj saka slobodno neka se obrati za deployable Raspbery Pi image file.
I oni mene cela nedela me ostavaat da plakjam skap roaming i bez usluga. Toa veruvam zakonski e .
Pozdrav
Браво за идејата, пиши со кои USB модеми го поврза, знам само Huawei може и тоа одредени модели кај што не е исклучен гласовниот модул ?!
carrier connect shout out
huawei e173 i e160 rabotat definitivno bez nikakov problem, a i celiot sistem e super stabilen. Glasovniot modul se vklucuva mnogu lesno. google it.