Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Вашето образование е...

Пронајдете се...

• Сеуште сум во основно.

Гласови: 54 6,5%
  • Јас сум средношколец.

Гласови: 176 21,1%
  • Јас сум студент.

Гласови: 289 34,7%
  • Имам завршено факултет и сум вработен.

Гласови: 146 17,5%
  • Имам завршено факултет и сум невработен.

Гласови: 48 5,8%
  • Не студирам и сум вработен.

Гласови: 77 9,2%
  • Не студирам и сум невработен.

Гласови: 44 5,3%

• Вкупно гласале
    834
Статус
Затворена за нови мислења.

dani_janev

hello world
19 април 2007
280
7
diplomiran profesor po angliski jazik i knizevnost
zavrsiv lani vo Alexandria - Web Design
rabotam kako profesor vo privatno skolo
i honorarno graficki i web design, i menjam raboti cesto :)

Blagojce

lurker
26 декември 2007
918
87
Прилеп
Blagojce's setup  
Processor & Cooler
Intel Core i5-3570 3.40GHz
Storage
2 TB
RAM
8 GB
Monitor
ASUS 24" LED Full HD
OS
Windows 10
Jas sum zapisan na ekonomski fakultet nasoka "delovna statistika i informatika", no ne me vleci ekonomijata tuku kompjuterite. No pod domasen pritisok morav da se zapisam tamu:plachko:(

SwIPE

hello world
29 мај 2007
346
5
Jas sum zapisan na ekonomski fakultet nasoka "delovna statistika i informatika", no ne me vleci ekonomijata tuku kompjuterite. No pod domasen pritisok morav da se zapisam tamu:plachko:(

И јас сум запишан на нешто слично, само не под домашен притисок (заеднички решено, но сепак грешно). Плус ВООПШТО не ме влече тоа што го учам и плус не учиме Информатика (освен во 1ва) и плус сите што учат со мене се апсолутно тапи за компјутери и плус апсолутно со никој неможам да направам муабет за компјутери на ниво на кое што јас сакам (треба да се утепаш од објаснување за да разберат нешто) и плус морам секогаш кога нешто ќе им се зезне компјутерот јас да го средувам и плус едвај чекам да заврши учебнава година и плус навистина незнам што да кажам... Епа јебига, тоа е животот... :LOL:

UrSa1986

read-only
7 јануари 2008
20
1
Јас сум трета година на електро во Скопје на Информатика и компјутерско инженерство(ИКИ) :bye1:

DaciSS

lurker
3 јануари 2008
949
289
San Francisco
www.linkedin.com
Поздрав до колегата Graf :) и ја сум на пмф II година моментално на програмско инженерство, али ке се пребацам на компјутерски мрежи и архитектури + моментално слушам и CCNA2

CybeR

read-only
9 јануари 2008
15
1
Јас сум 4та година КСИА (Компјутерско Системско Инжинерсво и Автоматика) на ФЕИТ ех. ЕТФ..
Предлог: форум за автоматика..
;)

problogger

hello world
3 декември 2007
64
1
Ja sum vo osnovno (7) i iskreno e znam zaso pocnav da se uvaluvam u pravenjeto pari online, po forumi za it... Pocnav da citam mnou blogovi i se pointeresno mi e se ova... ne mozat da me stanat od kompijuter!

dimitars

user
8 мај 2007
1.691
343
Јас сум средношколец прва година. Сега сум општ смер, се бира од 3-та година. Многу сакам да имам више предмети информатика(мада не да учам офице). Дома си се самообразовам од web design, software development. Иако не сум многу добар, се учам:D.

Marko

Баниран/a
16 јануари 2008
106
1
Марко, 23 години, Скопје, завршив правен факултет :(( Голема грешка :(

Статус
Затворена за нови мислења.
462 членови онлајн
1.042.106мислења
51.209теми
37.452членови