Мислам дека имам, пушти ми мејл по приватна.Дали има некој покана за torrentleech ??? или account ако може да ми даде нема да сменим лозинка само ми требе да превземам неколку програми![]()
Пушти ми мејл по приватна порака, ќе проверам и ако имам ќе ти пратам.Има покана некој за torrentleech ?
На добар дел од тракерите сега имаш бонус сид поени за торенти што се комплетирани 100% и ти стојат на сид. Со собраните поени купуваш аплоуд и доколку рационално се симнува, се билда аплоуд лесно.А ние што сме отепани со аплоад брзиниве како да одржуваме ратио без да купуваме seedbox![]()
На добар дел од тракерите сега имаш бонус сид поени за торенти што се комплетирани 100% и ти стојат на сид. Со собраните поени купуваш аплоуд и доколку рационално се симнува, се билда аплоуд лесно.
На TL за жал нема сид поени.
Ужас се Телекабел за аплоуд, затоа и ги сменив.Тоа и гледам гледам што можам повеќе да ги држам торентиве на сид на замунда одржувам некое ниво, на HD space едвај аплудираат, овие од телекабел им е ограничен на 130 кб уплоадот
Freeleech не брои download, а брои upload. Покрај тоа, генерално, исти се правилата. Пример на некои тракери мораш во тек на недела дена да имаш вкупни 72 часа активен аплоуд (без разлика дали качуваш или не, важно да е активен макар и ограничен на 1KB/s), така да прочитај во FAQ/Rules на тракерот колку треба да биде активен торентот откако ќе биде завршен.А овие што се freeleech торенти можам да ги симнувам и да не давам аплоуд и одма кога ке се симне да го избришам од торент
+1, имам и јас.Имам покани за iptorrents. Заинтересираните нека пратат мејл по пп. Првите тројца добиваат.
Ке си купиш seedbox и раат сиМе банираа на HD Torrents
Личер сум бил...
А шо да бидам со овие шугави upload брзини од Телеком?
Еи сидбокс ќе купвам за овие шугавите од кај и да сеКе си купиш seedbox и раат си
Секој месец правам 400+ аплоуд на торенти со оптиката на Телеком, еднаш дури и надминав 600 гиги.Ме банираа на HD Torrents
Личер сум бил...
А шо да бидам со овие шугави upload брзини од Телеком?
Нема оптика кај мене. Седам во епицентар на градот и нема оптикаСекој месец правам 400+ аплоуд на торенти со оптиката на Телеком, еднаш дури и надминав 600 гиги.
Оти нема кај седиш шо нема кај вујко ми во дебар маало има кај тебе нема ?Нема оптика кај мене. Седам во епицентар на градот и нема оптика
Ова е главна причина што не сум на MaxTV
Има некој инвајт за IPTorrents?
Имам покани за iptorrents. Заинтересираните нека пратат мејл по пп. Првите тројца добиваат.
Не знам зошто така мислиш за HDT. Да, малку е построго, ама имаш доста торенти кои се на -50%, -75% каде што ти се брои 50 или 25 проценти download соодветно. Плус, имаш сид поени кои ги менуваш за аплоуд. Моментално имам 3.06 тера аплоуд и 733 гига даунлоуд, поголемиот дел од тие 3 тера се добиени со конвертирање на сид поени. Стај 10 најмали активни торенти, ограничи им брзина и нека седат активни за да билдаш сид поени.HD torrents имаат прилично строга политика