Пушти мејл по ПП ке ти пратам. Имам 3 моментално. Кој планира да одржува баланс нека пушти ПП ке ви дадам.
Пушти мејл по ПП ке ти пратам. Имам 3 моментално. Кој планира да одржува баланс нека пушти ПП ке ви дадам.
Дали прашањево го постави и на другите пред да им дадеш?Ако мислеш дека можеш да ги почитуваш правилата на ипторентс еве ќе ти дадам покана, прати ми твој маил на пп.
Кај мене и не е така лошо. Еден е баниран, а двајца се во црвена зона на IPT, од 16 покани вкупно. Моментално имам 3 покани, кој сака нека пише емаил во ПП.Имам покането десетина членови од форумов, само двајца оддржуваат сооднос, @krema е eдниот. Повеќето од нив одамна и се банирани.
На странски форуми имам поделено двојно повеќе покани, само еден-двајца не оддржуваа сооднос.
Па сега рачунајте...![]()
Мене ми смрди на фејковаќа тоа.@eX3v1l лол оној третиот симнал едно торентче од 150 мега и го заборавил засекогаш уклучен торент клиентот![]()
ваљда freeleach пуцал само .. тие нели не се рачунаат у download, само upload иде од нив и плус поени она и идле да седат две недели (па замена за кредит GB)Мене ми смрди на фејковаќа тоа.
Кој торент е тој жити се бе од 170 мега па ќе направиш толку аплоуд односно толку да симињаат од тебе па макар и којзнае колку време да седел торентот?
А бе најнов торент еве серијава stranger things ја ставив да се симне преку RSS односно одма кога ќе се појави да ја симне торент клиентот автоматски, на 2 минути прави рифреш, и пак гледај ги рејтијава
Погледнете го атачментот 76513
Ова е вистината.ваљда freeleach пуцал само
Дај ми меил адреса во пп.Ако има серии на iptorrents што ги нема на други торент сајтови, пуштете еден инвајт ако не е проблем.
Ми пиша @VerGer вчера, чекам одговор уште.Дај ми меил адреса во пп.
Ама само ако не си држел ратио:monster::devil:
дап infinite ти е у моментот пошто 0 хаха