Или кој е bestbuy со цена до 35-40.000ден?
За серии, филмови, youtube, поретко телевизија
Sent from my SM-T700 using Tapatalk
Трето:Pozdrav,do site na forumot sakam da postavam 3 prasanja.Prvo sakam da zemam TV LG do 43' budzet do 25-28k odalecenost 2.5m moze nekoja preporaka?
Vtoro da prasam momentalno gledam samo ovie mak kanali i imam set top box, koja e najpametna opcija za gledanje filmovi,fudbal najveke(satelitska,iptv,blizu,ili preku pc pa so hdmi kabel ili nesto drugo)
Treto so vgradenite resiveri vo TV koi programi mozam da gi gledam
VI blagodaram odnapred
Ќе почекаш малку, експертите за телевизори се на пауза!А Прво и Второ??????
Ај ако не ти тешко кажи малце поопширно зошто нечинат да ни биде појасно, и што би препорачал како алтернатива во тој ценовен рангNecinat i dvata
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Викендов го зедов UJ701v и можам да го препорачам, одличен тв за таа цена. Ако можеш да издвоиш толкав буџет не се мисли зимајбев денес во нептун на стадион и овие се 43 инча .
lg 43 uj 701 v
овој ми е малку поскап а не ми треба толку многу керефекии да има
Не сакам да бидам носител на лоши вести, но ОЛЕД телевизорите а и општо олед дисплеите се премногу скапи за наши услови, мислам стварно скапи со цени изразени во илјадници евра, како овој на ЛГ. Немаш некој ограничен буџет, но сепак добро е да напишеш нешто одприлика од што опсегот е стварно голем.Здраво,
Во потрага сум по нов тв. Периодов читав многу рецензии низ странските форуми, меѓутоа навистина би сакал мислење од вас тука.
Сакам да купам тв со поголема дијагонала 55"+.
Немам ограничен буџет меѓутоа имам недоумици.
Дали OLED tv сеуште имаат голем проблем со burn out и image retain? Гледав тв во нептун и навистина го забележав тој проблем кај OLED тв.Имам користено телефони со oled дисплеј и кај сите сум го имал истиот проблем со burnout. Дали некој има искуство со oled тв?
Тв-то највеќе би го користел за филмови гејмање. Собата каде што ќе го користам тв-то е најчесто средно светла преку ден.
Со оглед на тоа дека ни квалитетот на тв каналите не е преголем,би сакал совет и околу тоа. Смарт платформата ми е исто така битна.
Би ви бил благодарен за секој совет.
Не сакам да бидам носител на лоши вести, но ОЛЕД телевизорите а и општо олед дисплеите се премногу скапи за наши услови, мислам стварно скапи со цени изразени во илјадници евра, како овој на ЛГ. Немаш некој ограничен буџет, но сепак добро е да напишеш нешто одприлика од што опсегот е стварно голем.
ОК е тој буџет за некој ентри левел Олед, јас лично би одел на повеќе од 55 инчи за Олед ама секако тие модели се и поскапи. Еве на прва можеби ЛГ OLED 55 E7P Тоа ти е Е7 серијата на ЛГ, докажана серија, можеш да си провериш ривјуа на јутуб како ова на пример 55 инчниот модел би требало да кошта околу 3 000€, што е во твојот буџет.Во право си,малку неубаво звучи тоа немам ограничен буџет. Еве највеќе би биле 200 000 ден. Знам дека има OLED тв во тој ценовен ранг.
Во право си,малку неубаво звучи тоа немам ограничен буџет. Еве највеќе би биле 200 000 ден. Знам дека има OLED тв во тој ценовен ранг.
ОК е тој буџет за некој ентри левел Олед, јас лично би одел на повеќе од 55 инчи за Олед ама секако тие модели се и поскапи. Еве на прва можеби ЛГ OLED 55 E7P Тоа ти е Е7 серијата на ЛГ, докажана серија, можеш да си провериш ривјуа на јутуб како ова на пример 55 инчниот модел би требало да кошта околу 3 000€, што е во твојот буџет.
MOUSE WIRELESS USB A4TECH FSTYLER FG35CS, White, FG35CS Plus
520,00 ден
HEADPHONES POLY Blackwire 3320 w/microphone, MS Teams, USB-C + USB-C/A Adapter 8X220AA
3.170,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 3200D RS, White, CC-9011345-WW
6.130,00 ден
CONVERTOR EXTENSION/SPLITTER CABLE FOR 5V 3-pin ARGB ACCESSORIES 1-3 (30cm) KOLINK BLACK, ZUAD-1473
410,00 ден
EXTRALINK FITNESS VIBRATION PLATFORM, MOONWALK SPINMOVE, BLACK
4.640,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON R6 QMK Retro, RGB LED, Super Banana switch, Multi-Device (Wired+Wireless), Retro, R6-M4
5.450,00 ден