marv
poweruser
- 5 октомври 2007
- 5.815
- 5.521
Од кога ќе градиш наратив врз база на една cherry pick-ната минијатура од студијаод кај сеа тоа дека стекот крева инсулин исто колку бел леб???

Sent by ME using Tapatalk
Од кога ќе градиш наратив врз база на една cherry pick-ната минијатура од студијаод кај сеа тоа дека стекот крева инсулин исто колку бел леб???

Ми спома лекарот да внесувам омњга 3 капсули. Кои ги препорачувате, што може да се купат кај нас. (квалитетни или добри)
А да си го прашаш лекарот која доза и колку да пиеш, штом веќе ти препорачал? Исто така соодветно на препораката ќе си видиш на самото паковање колку и што ќе пиеш. Си има упатство и состав на секој производ и согласно тоа и твоите потреби ќе се дозираЗарем не е едно апче на сабајле?
Зарем не е едно апче на сабајле?
@psyside Гледам дека имаш искуство во суплементи. Имаш ли искуство со alpha lipoic acid?
Во зегин ги има овие
![]()
NOW Алфа липоична киселина 100 мг, 60 капсули
Alpha Lipoic Acid - Алфа Липоична Киселина (ALA) природно се продуцира во човечкиот организам во многу мали количини, но исто така е достапна преку исхраната. ALA е уникатна бидејќи го поддржува елиминирањето на слободните радикали и може да функционира и во водена и во масна околина. ALA исто...zegin.com.mk
и овие
![]()
INNVENTA R-lipoinn, 30 капсули
INNventa R-Lipoinn® е додаток на исхрана кој содржи стабилизирана натруимова сол на R-алфа-липоична киселина. Пакување: 30 капсули. Производител: За INNventa Pharm d.o.o., Sumatovacka 36, 11000 Белград, Република Србија произведува Mint Pharm d.o.o., Novosadski put 15/2, 21400 Бачка Паланка...zegin.com.mk
На нет читам дека има разлика R-алфа- липоична киселина и алфа- липоична киселина.
На ихерб гледам дека и таму има нешто слично. Кои би ми ги препорачал?![]()
3 нед +Има некој нарачувано во периодов од нова година навака од iHerb, стигаат ли нарачките во нормално време или се чекаат како од Алиекспрес?
Изненаден ќе сум ако нема наебано тој од твитер видеото.
Шо вика веганската секта, како ја брани просечната смрт на John McDougall?
Зошто семејството не ја кажува причината?
![]()
сакам да видам дали Родиолава е така добра како што ја претставуваат сите.
Oд опкружување тројца ја користат редовно или со паузи и само позитивни работи слушам. Општо и генерално искуствата се позитивни низ нетов.Сите???
Sent by ME using Tapatalk
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA BY-V4U, 2xMIC, USB-C Receiver, Black, BY-V4U
8.490,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 24" PHILIPS 24E2N1100LB/00 IPS, FHD, 1ms, VGA, HDMI, 100hz, Tilt, black
4.960,00 ден
Бесплатна достава
CE ACCESSORIES MI ROBOT VACUUM S20 BATTERY 3200Mah, 14.4v, 46.08Wh
2.950,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 45X20X30CM - KM03 2XCOSMETIC BAG, GREY
1.970,00 ден
Бесплатна достава
NET ROUTER MESH SYSTEM AX3000 Dual Band, CUDY M3000 (1-Pack), 2.4/5 GHz, 574 - 2402 Mbps,
2.360,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 32" BENQ PD3226G 4K, 144Hz,WIDE IPS, HDMI, DP, THUNDERBOLT 4, USB Type-C, VESA 100x100, Anti-Glare, w/speakers, Black, 9H.LMVLA.TBE
67.500,00 ден