ВО ледиком уште го нема(барем до последно кога видов) а по другиве е 22 300-23 000 денари,сепак е скап за тоа што го нуди,но дизајнот му е прекрасен,како и да е,работи перфектно со никакви лагови.Некојлку бенчмарк сајтови го имаат прогласено за бест бај смартфон ма да со нашиве цени не е баш такаСо здравје да се служиш Дуле. Колку го зема?
Да камерата не е нешто посебно,и 8гб е малку .Како тоа 8000ден на сметка?фала поубав да си купите
C5303 на сметка од т мобиле 8000den
иначе тел е екстра пред овој го имав хпериа Т и значотелно е побрз пооптимизиран подобар тач +горила глас и најважно помоќна батерија вози екстра негативности 8гига е премалце и слаба камера а за изглед според мене еден од поубавите посебно смек му дава светлечкиот бар за пропуштени повици,смс.мејл......
Ти треба директен линк до сликата, а не до сајтот што ја прикажува сликата:
Mојот омилен бренд(не сум геј) само јас го користам The dreamer и стариот добар Blue jeans
ВО Охрид има една парфимерија која продава парфеми на точење но со многу висок квалитет,ако на некој не му се дава пари за оригинал овие се одлични.Миризбата трае од 24 часа па и повеќе во зависност од парфемот.Само штета што го нема the dreamer ,до сега подобар парфем не сум имал(за мој вкус)Така нежен е,малку потсетува на 1milion но е многу подобар,има специфичен мирис што го прави уникатен како blue jeans и нема ништо слично од мирис што може да се спореде,многу специфична и единствена миризба.Јас уште од 14год сум мераклија на парфеми,прв и најмногу користен ми беше легендарниот Blue jeansГи мењам јас не издржувам со еден, секој месец ново. Може да отвориме една тема во офф топик. Па ќе кажат, кој што користи и дали е ок.
Минатиот месец го земав овој
![]()
Некако не е за овој период, а страшно добро мириса. Версачево е повеќе пролетен, ама ми беше нарачан и тек сеа дојде.
Ако сакате поефтини парфеми пишете во ПП можам да ви средам, не е проблем. Нови се не се крадени само се нешто поефтини од продавница и се 100% оригинали. (300-2000 ден поефтини, зависи кое парче)