ersersers
read-only
- 29 ноември 2020
- 13
- 8
Ај ако може кратко прв впечаток за маусот. Се мислам измеѓу Гладиус 3 и Пугио 2. И според големина како е за голема рака?ROG Pugio II- Setec 4300 Ден
Погледнете го атачментот 103328
Ај ако може кратко прв впечаток за маусот. Се мислам измеѓу Гладиус 3 и Пугио 2. И според големина како е за голема рака?ROG Pugio II- Setec 4300 Ден
Погледнете го атачментот 103328
Добар дизајн, зачудувачки солиден build quality (со оглед дека голем дел од оклопот виси на магнетен клип) и има on-board memory (сеуште лечам трауми од synapse/razer). Battery life-ot не е нешто феноменален али не е ни deal-breaker. Кабелот е срање, али сепак претежно е наменет само за полнење.Ај ако може кратко прв впечаток за маусот.
Мене лично ми е незгоден и мал за palm grip,со тој тип на грип невозможно ми е да правам flick-ови на десно ради тоа што 1/3 од шаката ми виси на таа страна и ми го попречува патот. Користам некој хибриден grip више со години (претежно делува како claw) и со тој тип ми е сосем океј.И според големина како е за голема рака?
Благодарам за детален опис. Сепак ќе земам Гладиус 3 само поради големината.Добар дизајн, зачудувачки солиден build quality (со оглед дека голем дел од оклопот виси на магнетен клип) и има on-board memory (сеуште лечам трауми од synapse/razer). Battery life-ot не е нешто феноменален али не е ни deal-breaker. Кабелот е срање, али сепак претежно е наменет само за полнење.
Мене лично ми е незгоден и мал за palm grip,со тој тип на грип невозможно ми е да правам flick-ови на десно ради тоа што 1/3 од шаката ми виси на таа страна и ми го попречува патот. Користам некој хибриден grip више со години (претежно делува како claw) и со тој тип ми е сосем океј.
(за референца, мојата шака е 20.5 cm од базата до врвот на среден прст , додека распонот од база на палец до базата на мал прст е 11.5).
Ако имаш слични димензии и користиш palm grip, оди си со гладиус 3.
И на ова сега да му опниш Телекабел 30/1 има да фучи..NETGEAR Nighthawk RAXE500 Tri-Band WiFi 6E
Купено од Bestbuy
Цена: $599.99
Болид
Погледнете го атачментот 104235
Ке му опнам Телекабел Optic 1000 од понеделникИ на ова сега да му опниш Телекабел 30/1 има да фучи..
btw создравје да го користиш.
И на ова сега да му опниш Телекабел 30/1 има да фучи..
btw создравје да го користиш.
Ретко сум љубоморен, ама сакам и јас. Како ги носиш во Сварена Макаронија?NETGEAR Nighthawk RAXE500 Tri-Band WiFi 6E
Купено од Bestbuy
Цена: $599.99
Болид![]()
Погледнете го атачментот 104235
Невермајнд.
Sent from my SM-G988B using Tapatalk
Сакам да купам ваков на пример УПС и да го користам наместо за компјутер -да приклучам светилка од 50 Вати па ме интересира капацитетот - колку долго би светела светилката додека се испразни батеријата во УПС-от ?Погледнете го атачментот 104438
APC Back-UPS 700
Анхоч ~7000 денари. Единствениот квалитетен UPS (по пристојна цена) на лагер во државава (беше).
околу 100 минути.Сакам да купам ваков на пример УПС и да го користам наместо за компјутер -да приклучам светилка од 50 Вати па ме интересира капацитетот - колку долго би светела светилката додека се испразни батеријата во УПС-от ?
Значи нема одредено време ( бидејки во спецификациите пишува од 5 до 20мин ) значи не се исклучува автоматски туку само кога напонот на батеријата ке падне под одредено ниво . Благодарам !околу 100 минути.
како нема одредено време ? Види колку му е потрошњата на светилката и рачунајЗначи нема одредено време ( бидејки во спецификациите пишува од 5 до 20мин ) значи не се исклучува автоматски туку само кога напонот на батеријата ке падне под одредено ниво . Благодарам !
Знам да пресметам . Прашувам само да не има некое автоматско коло што само дозволува напојување во одреден временски период . Тоа ме бунеше дека на спецификациите на страната пишува - од 5-20мин .како нема одредено време ? Види колку му е потрошњата на светилката и рачунај
Те разбрав сега што прашуваш, но не би требалоЗнам да пресметам . Прашувам само да не има некое автоматско коло што само дозволува напојување во одреден временски период . Тоа ме бунеше дека на спецификациите на страната пишува - од 5-20мин .
За уредот што јас сакам да го купам пишува
- Battery charging time - 4 ~ 6 hours to 90% of the battery capacity
- Hold time - 3 ~ 20 minutes depending on the load
Дали значи дека и да не се потроши батеријата во рокот од 3-20 мин уредот се исклучува ..?
MOUSEPAD BLIZZARD World of WarCraft The War Within XL 900x420x4mm
1.690,00 ден
GAMING WHEEL MONITOR STAND ROUND TUBE FREESTANDING TRIPLE NEXT LEVEL RACING, 3x43" MAX, 70kg MAX, NLR-R011
21.330,00 ден
UPS 2200VA / 1200W POWERWALKER VI 2200 SHL, 2xSHUKO, 2x IEC C13, USB, RJ11, 10120098
11.590,00 ден
PSU 850W CORSAIR RM850E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020293-EU
8.450,00 ден
MOUSE WIRELESS USB LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 SE (HERO 2 Sensor, Lightforce Switches) Red, 910-007552
7.380,00 ден
VGA GIGABYTE RTX 5080 WINDFORCE OC SFF 16GB GDDR7, 3xDP, 1xHDMI, GV-N5080WF3OC-16GD
93.990,00 ден