ersersers
read-only
- 29 ноември 2020
- 13
- 8
Ај ако може кратко прв впечаток за маусот. Се мислам измеѓу Гладиус 3 и Пугио 2. И според големина како е за голема рака?ROG Pugio II- Setec 4300 Ден
Погледнете го атачментот 103328
Ај ако може кратко прв впечаток за маусот. Се мислам измеѓу Гладиус 3 и Пугио 2. И според големина како е за голема рака?ROG Pugio II- Setec 4300 Ден
Погледнете го атачментот 103328
Добар дизајн, зачудувачки солиден build quality (со оглед дека голем дел од оклопот виси на магнетен клип) и има on-board memory (сеуште лечам трауми од synapse/razer). Battery life-ot не е нешто феноменален али не е ни deal-breaker. Кабелот е срање, али сепак претежно е наменет само за полнење.Ај ако може кратко прв впечаток за маусот.
Мене лично ми е незгоден и мал за palm grip,со тој тип на грип невозможно ми е да правам flick-ови на десно ради тоа што 1/3 од шаката ми виси на таа страна и ми го попречува патот. Користам некој хибриден grip више со години (претежно делува како claw) и со тој тип ми е сосем океј.И според големина како е за голема рака?
Благодарам за детален опис. Сепак ќе земам Гладиус 3 само поради големината.Добар дизајн, зачудувачки солиден build quality (со оглед дека голем дел од оклопот виси на магнетен клип) и има on-board memory (сеуште лечам трауми од synapse/razer). Battery life-ot не е нешто феноменален али не е ни deal-breaker. Кабелот е срање, али сепак претежно е наменет само за полнење.
Мене лично ми е незгоден и мал за palm grip,со тој тип на грип невозможно ми е да правам flick-ови на десно ради тоа што 1/3 од шаката ми виси на таа страна и ми го попречува патот. Користам некој хибриден grip више со години (претежно делува како claw) и со тој тип ми е сосем океј.
(за референца, мојата шака е 20.5 cm од базата до врвот на среден прст , додека распонот од база на палец до базата на мал прст е 11.5).
Ако имаш слични димензии и користиш palm grip, оди си со гладиус 3.
И на ова сега да му опниш Телекабел 30/1 има да фучи..NETGEAR Nighthawk RAXE500 Tri-Band WiFi 6E
Купено од Bestbuy
Цена: $599.99
Болид
Погледнете го атачментот 104235
Ке му опнам Телекабел Optic 1000 од понеделникИ на ова сега да му опниш Телекабел 30/1 има да фучи..
btw создравје да го користиш.
И на ова сега да му опниш Телекабел 30/1 има да фучи..
btw создравје да го користиш.
Ретко сум љубоморен, ама сакам и јас. Како ги носиш во Сварена Макаронија?NETGEAR Nighthawk RAXE500 Tri-Band WiFi 6E
Купено од Bestbuy
Цена: $599.99
Болид![]()
Погледнете го атачментот 104235
Невермајнд.
Sent from my SM-G988B using Tapatalk
Сакам да купам ваков на пример УПС и да го користам наместо за компјутер -да приклучам светилка од 50 Вати па ме интересира капацитетот - колку долго би светела светилката додека се испразни батеријата во УПС-от ?Погледнете го атачментот 104438
APC Back-UPS 700
Анхоч ~7000 денари. Единствениот квалитетен UPS (по пристојна цена) на лагер во државава (беше).
околу 100 минути.Сакам да купам ваков на пример УПС и да го користам наместо за компјутер -да приклучам светилка од 50 Вати па ме интересира капацитетот - колку долго би светела светилката додека се испразни батеријата во УПС-от ?
Значи нема одредено време ( бидејки во спецификациите пишува од 5 до 20мин ) значи не се исклучува автоматски туку само кога напонот на батеријата ке падне под одредено ниво . Благодарам !околу 100 минути.
како нема одредено време ? Види колку му е потрошњата на светилката и рачунајЗначи нема одредено време ( бидејки во спецификациите пишува од 5 до 20мин ) значи не се исклучува автоматски туку само кога напонот на батеријата ке падне под одредено ниво . Благодарам !
Знам да пресметам . Прашувам само да не има некое автоматско коло што само дозволува напојување во одреден временски период . Тоа ме бунеше дека на спецификациите на страната пишува - од 5-20мин .како нема одредено време ? Види колку му е потрошњата на светилката и рачунај
Те разбрав сега што прашуваш, но не би требалоЗнам да пресметам . Прашувам само да не има некое автоматско коло што само дозволува напојување во одреден временски период . Тоа ме бунеше дека на спецификациите на страната пишува - од 5-20мин .
За уредот што јас сакам да го купам пишува
- Battery charging time - 4 ~ 6 hours to 90% of the battery capacity
- Hold time - 3 ~ 20 minutes depending on the load
Дали значи дека и да не се потроши батеријата во рокот од 3-20 мин уредот се исклучува ..?
CASE CORSAIR FRAME 4000D WOOD RS, White/Oak, CC-9011341-WW
9.850,00 ден
PSU 750W CORSAIR RM750x MODULAR 80 PLUS GOLD, ATX 3.1& PCIe5.1, BLACK, CP-9020285-EU
9.120,00 ден
CPU AMD RYZEN 7 9850X3D, Octa Core, 5.6GHz 96MB s.AM5 TRAY 100-000001973
29.990,00 ден
VGA ASUS DUAL RX 9060 XT 16GB GDDR6 2xDP, HDMI, Black, 90YV0LG2-M0NA00
31.950,00 ден
CE SMART SENSOR HOME TEMPERATURE AND HUMIDITY MONITOR 3 MINI XIAOMI, White
640,00 ден
CABLES POWER EXTENSION ORVALDI 3m, 5xSHUKO surge protection, ORV5
830,00 ден