Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Сервис за Marshall Minor 3

trappmilk

read-only
11 ноември 2018
4
1
Здраво, дали некој знае каде може да се сервисираат Marshall minor 3 слушалки, подарок ми се од странство и немам гаранција тука а не знам кој е овластен сервисер за истите во Македонија, најверојатно е потребна промена на батерија.

И

Избришан член 45248

Гостин
Se nadevam ne iskreno, malku mi e rizicno rasklopuvanjeto izgleda dosta sklono na krsenje, no ako ne se najde servis toa ke bide resenieto, a i ne uspeav da najdam baterija na aliexpress, toa sto najdov ne nudi shipping do makedonija
Тоа е :/ сите wireless earbuds се наменети како за година дена користење, некои траат и 2 и 3 ама сепак не се како жичани еднаш засекогаш да си ги купиш.

gokica

Модератор
13 јуни 2009
10.120
14.256
Se nadevam ne iskreno, malku mi e rizicno rasklopuvanjeto izgleda dosta sklono na krsenje, no ako ne se najde servis toa ke bide resenieto, a i ne uspeav da najdam baterija na aliexpress, toa sto najdov ne nudi shipping do makedonija

Би требало да важат исти услови за батериите на слушалките како и сите други батерии. Нема да поминат наша царина освен ако не се доставени со лиценцирана пошта за пренос на батерии. Такви се DHL а можеби и UPS. Ќе те чини ѓаол и пол. Со обична пошта и да најдеш не нарачувај зашто нема да помине.

— членови онлајн
—мислења
—теми
—членови

Офтопик

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно