Дечки добив понуда од другар за Galaxy Note 9 пошто ќе мењава он тел ќе зимал ноте 10-ка. Ми го дава за 36.000 денари, нема гаранција, телефонот е стакло зачуван пошто го знам што пицајзла е. Што пари одат половни нотиња 9ки отприлика знае некој?
33к у ледиком ти е нов, па сеа ти види..
Која би била плафон цена за купување на половна 9ка?
Дечки добив понуда од другар за Galaxy Note 9 пошто ќе мењава он тел ќе зимал ноте 10-ка. Ми го дава за 36.000 денари, нема гаранција, телефонот е стакло зачуван пошто го знам што пицајзла е. Што пари одат половни нотиња 9ки отприлика знае некој?
Другар пред два месеца зема исто од Ледиком S8 за 15.000 и после два месеци користење се појави како испечатена слика на екранот од Контакти која се приметува само на бела позадина.Верувале или не, другарче експонат S8 зема од Ледиком, обичниот S8 (не плус варијанта), за околу 14,000.
Другар пред два месеца зема исто од Ледиком S8 за 15.000 и после два месеци користење се појави како испечатена слика на екранот од Контакти која се приметува само на бела позадина.
Епа да, тоа е ваљда од Burn - In проблеми, пошто пред тоа бил користен.Другар пред два месеца зема исто од Ледиком S8 за 15.000 и после два месеци користење се појави како испечатена слика на екранот од Контакти која се приметува само на бела позадина.
"Chin" значи "брада", има совршена смисла
Ништо необично. Секој трет Самсунг пати од burn-in.
Еве дајте понуда некој ако сака за супер сочуван Ноте9, единствени грепки на стаклото напред најдоле на ивицата кај што нефаќал скрин протекторот, неприметни дека се на агол, должината им е пола милиметар, можда помалце.
Плава боја, батери хелт 95%. Нула бурн ин и дефинитивно нема да појави во скоро време гарантирам.
Продажбата би била секако за да се земе Ноте10.
Ако не ќе си чекам уште една година да истече договорот со телеком и таман Ноте11. Овој телефон селл плус субвенции = Ноте11.
Over the months, I continued to see difference between the Snapdragon 855 phones, with some phones behaving well, while others showcased some rather conservative performance. Having 8 different phones at hand now I can pretty much say that some vendors delivered their S855 devices with more matured and fine-tuned software stacks than others.
Samsung’s Galaxy S10 remains the phone with the most responsive and fastest software tuning, having the fastest CPU ramp up amongst our tested devices. The OnePlus 7 Pro as well as the ZTE RedMagic 3 closely followed as the snappiest devices.
Зборам чисто од моето опкружување. Работам во институција каде што поголемиот број на вработени се "брендирани" (Samsung/Apple). И многу често гледам burn in на Самсунзиве. Најчесто тоа е од менито или позадината, затоа што ги користат како што ќе им ги дадат...Дај статистика да видиме.
Зборам чисто од моето опкружување. Работам во институција каде што поголемиот број на вработени се "брендирани" (Samsung/Apple). И многу често гледам burn in на Самсунзиве. Најчесто тоа е од менито или позадината, затоа што ги користат како што ќе им ги дадат...
Xiaomi Mi 8
Погледнете го атачментот 78219 Погледнете го атачментот 78220 Погледнете го атачментот 78222
Сликано со Night Mode
Погледнете го атачментот 78221
Лани кога барав Ноте 8 за овие цени се смешно ви беше и кажувавте како под 30к не може Ноте 8 да се купи истиот овој период лани.
NET ACCESS POINT CUDY AP3600-P, BE3600 2.5GbE PoE, 5-Stream Dual-Band Wi-Fi 7, 130m2, wall/ceiling-mount, (POE Adapter included), AP3600-P
6.000,00 ден
GAME FIGURINE PALADONE FORTNITE CHEST LIGHT, PP14737FO
1.790,00 ден
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 BLACK (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 1K polling rate,All silent micro switch, M6S-A1
4.030,00 ден
KEYBOARD WRIST REST SILICON KEYCHRON K2/K6/K2 Pro/K6 Pro, Black, PR43
940,00 ден
PSU 650W SEASONIC CORE BC ATX3.1, 80+ BRONZE, Black, 1Y65CBCRT3A10X
4.030,00 ден
WEB CAMERA LOGITECH MX BRIO 4K/30fps USB Type-C, Grey, 960-001554
15.270,00 ден