FREEZX
read-only
- 24 август 2014
- 12
- 44
Се распрашав и во продавницата и на косовскиот редит ама никој не знаеше која е процедурата за тоа, можно е и да немаат механизам за тоа во косово.Врати ли ДДВ?
Се распрашав и во продавницата и на косовскиот редит ама никој не знаеше која е процедурата за тоа, можно е и да немаат механизам за тоа во косово.Врати ли ДДВ?
Што пари ја земаСе распрашав и во продавницата и на косовскиот редит ама никој не знаеше која е процедурата за тоа, можно е и да немаат механизам за тоа во косово.
690е од gjirafa50.com, self pickup, ја нарачав пред 2 недели, минатиот петок ми стаса мејл дека можам да си ја подигнам:Што пари ја зема
Не знам дали се прајте будали или не знаете дека на комп делови нема царина само 5% ддвПлати ли царина?
Не знам дали се прајте будали или не знаете дека на комп делови нема царина само 5% ддв
Зема ли од мој ддв поврат ?А плати ДДВ?
Зависи на кои компоненти, некои се со 18% ДДВ.Не знам дали се прајте будали или не знаете дека на комп делови нема царина само 5% ддв
Кои се тие напојување и ?Зависи на кои компоненти, некои се со 18% ДДВ.
вентилатори, кабли, дел од периферија, флеш меморија, мрежни картици и опрема, адаптери, камери, свичеви, упсови, лаптопи со sim cellular и т.н.Кои се тие напојување и ?
Едит: не дека се правам паметен сакам да знам кои се со 5 кои не
и монитори мислам...вентилатори, кабли, дел од периферија, флеш меморија, мрежни картици и опрема, адаптери, камери, свичеви, упсови, лаптопи со sim cellular и т.н.
Ѓирафа нели и до МК носеа, нешо ме збунивте со муабетов
Направена пред-нарачка на:
![]()
![]()
![]()
PowerColor Unveils Limited Edition RED DEVIL Spectral White AMD Radeon™ RX 9070 XT Graphics Card∣PowerColor
PowerColorwww.powercolor.com
За цена - ќе дискутираме кога ќе завршам се![]()
MOUSEPAD BLIZZARD World of WarCraft 20th Anniversary XL 900x420x4m
1.690,00 ден
PSU 550W BE QUIET! PURE POWER 12 w/PCIe 5.1, 80 Plus GOLD, BP001EU
5.490,00 ден
VGA GIGABYTE RTX 5070 Ti WINDFORCE SFF 16GB GDDR7, 3xDP, 1xHDMI, GV-N507TWF3-16GD
66.980,00 ден
FLASHLIGHT EXTRALINK, EFL-1008 FREYA 10W LED 200LM BATTERY
610,00 ден
SSD M.2 1TB CRUCIAL P310 NVMe PCIe Gen4, CT1000P310SSD8
9.960,00 ден
PHONE MOBILE PROTECTION CASE Roskilde ICON MagSafe for iPhone 17 Pro Max,ROK9ICBL6659
450,00 ден