FREEZX
read-only
- 24 август 2014
- 12
- 44
Се распрашав и во продавницата и на косовскиот редит ама никој не знаеше која е процедурата за тоа, можно е и да немаат механизам за тоа во косово.Врати ли ДДВ?
Се распрашав и во продавницата и на косовскиот редит ама никој не знаеше која е процедурата за тоа, можно е и да немаат механизам за тоа во косово.Врати ли ДДВ?
Што пари ја земаСе распрашав и во продавницата и на косовскиот редит ама никој не знаеше која е процедурата за тоа, можно е и да немаат механизам за тоа во косово.
690е од gjirafa50.com, self pickup, ја нарачав пред 2 недели, минатиот петок ми стаса мејл дека можам да си ја подигнам:Што пари ја зема
Не знам дали се прајте будали или не знаете дека на комп делови нема царина само 5% ддвПлати ли царина?
Не знам дали се прајте будали или не знаете дека на комп делови нема царина само 5% ддв
Зема ли од мој ддв поврат ?А плати ДДВ?
Зависи на кои компоненти, некои се со 18% ДДВ.Не знам дали се прајте будали или не знаете дека на комп делови нема царина само 5% ддв
Кои се тие напојување и ?Зависи на кои компоненти, некои се со 18% ДДВ.
вентилатори, кабли, дел од периферија, флеш меморија, мрежни картици и опрема, адаптери, камери, свичеви, упсови, лаптопи со sim cellular и т.н.Кои се тие напојување и ?
Едит: не дека се правам паметен сакам да знам кои се со 5 кои не
и монитори мислам...вентилатори, кабли, дел од периферија, флеш меморија, мрежни картици и опрема, адаптери, камери, свичеви, упсови, лаптопи со sim cellular и т.н.
Ѓирафа нели и до МК носеа, нешо ме збунивте со муабетов
Направена пред-нарачка на:
![]()
![]()
![]()
PowerColor Unveils Limited Edition RED DEVIL Spectral White AMD Radeon™ RX 9070 XT Graphics Card∣PowerColor
PowerColorwww.powercolor.com
За цена - ќе дискутираме кога ќе завршам се![]()
CPU INTEL ULTRA 5 225 max turbo 4,9GHz, 10 CORE, 22MB s.1851, BOX w/o cooler BX80768225
11.900,00 ден
PASTE THERMAL ARCTIC MX-7 (4g) + МX Cleaner Wipes, TC: 4.2 W / mk ACTCP00092A
560,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SLIM PRO, White, KBS-WPS-01-W
940,00 ден
MB 1200 H510M H2/M.2 SE ASROCK, 2xDDR4 3200MHz, VGA,HDMI, PCIex16, PCIex1, 4xSATAIII, 1xM.2, 4xUSB 3.2 Gen1, 2xUSB 2.0, 7.1 Channels, H510M-H2/M.2 SE
4.200,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SLIM PRO, Black, KBS-WPS-01
850,00 ден
PHONE CHARGER XIAOMI HYPERCHARGE (USB-A) 67W charging cable not included, BHR07SKEU
880,00 ден