Користите застарен прелистувач. Тој можеби не ја прикажува оваа или други интернет страници како што треба. Би требало да го надградите или да користите алтернативен прелистувач.
Zdravo momci. Edno prijatelce e pretplatnik na cableTel e sea problemot e na desktop PC to ima konekcija i koga ke go stavam mrezniot kabel vo lap top koneckija nema sto e problemov nz pa se nadevam deka ke mi pomognete.Inace modemot e THOMSON THG 540
Треба да се јави у CableTel корисничка поддршка и да им каже дека сака да има интернет и на лап топот, ќе му побараат МАС адреса и готова работа.
Втора опција е да клонира МАС адреса, а ако не го бива со компјутери у тој случај подобра му е првата опција.
Ahaa epa oks togas za bivanje ne go biva zatoa jas se umaram Ama nema potreba so kloniranje na mac adresa zs jas ne go delam netot tuku direktno vadam kabel od desktop PC stavam na lap top.Sepak fala na odgovorot ke vrtime u Cable tel
Здраво Дечки ке се надоврзан на оваа тема да не отварам нова !
Претплатник сум на телекабел имам проблем со истиот модем и лаптоп неможам да се конекрирам на интренет преку него ! но кога го приклучам лаптопот на АДСЛ модемот тој има интернет ПОМОШ ???? инаку на Телекабел модемот на мрежната ми дава грешка Limited Connection !
A зошто не им се јавиш во Телекабел да ти кажат зошто, можеби е од кај нив проблемот.. А ако таа конекција е од друг компјутер, тогаш највероватно МАС адресата е проблемот..