champagnepepe
Баниран/a
Да не праќам линкови тука, пишете ми пп, има livestream од skysports на нет.Благодарам
Мислењето е автоматски споено:
Еве кај да гледате фудбал без да ви кочи, Спортклуб е катастрофа
Да не праќам линкови тука, пишете ми пп, има livestream од skysports на нет.Благодарам
кај мене е супер на SK1 SRBБлагодарам
Jas na A1 sum, popara e internetot momentalnoкај мене е супер на SK1 SRB
Sent from my MIX 2S using Tapatalk
telekabel 150/150Jas na A1 sum, popara e internetot momentalno
И како си задоволен, дали имаат квалитетна слика?
![]()
20.57US $ |Extra fee NE1| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
Втора година по ред истиот сервер, одличен е.
Кој програми ги има ова, некако ептен умрено изгледа страната на aliexpress. Дај повеќе информации.
Како е серверот? Ќе пробам mac адреса да ти најдам....
me 2не можам да разберам како ова работи толку добро а е фрее ?![]()
Ништо посебно, скенираат деноноќно мак-адреси од маг-ресивери, крадат (пробиваат) листи и после се фалат по форуми.не можам да разберам како ова работи толку добро а е фрее ?![]()
Да во право си, ама многу се искурназија, со VPN се конектираат за да заобиколат геоблокада, а со добар конфиг ги вадат и сериските и ID броеви, маг модели... Пак испаѓа подолго да се радуваат.Ништо посебно, скенираат деноноќно мак-адреси од маг-ресивери, крадат (пробиваат) листи и после се фалат по форуми.
Затоа други што се договориле поштено, платиле и сакаат да гледаат раат, ќе се нервираат због овие првиве.
Иако има решение и за MAG-ресиверите, се заклучува на локација, на оператор, на сериски број на уред, ама ајде нека се порадуваат уште малце![]()
Само не знам каде е тука фалбата,човекот сподели и ни заштеди бар 1000 евра до сега. Зар Кинезиве не "крадат" и ни препродаваат? Верувам дека и тука има такви.Ништо посебно, скенираат деноноќно мак-адреси од маг-ресивери, крадат (пробиваат) листи и после се фалат по форуми.
Затоа други што се договориле поштено, платиле и сакаат да гледаат раат, ќе се нервираат због овие првиве.
Иако има решение и за MAG-ресиверите, се заклучува на локација, на оператор, на сериски број на уред, ама ајде нека се порадуваат уште малце![]()
Пијачка имаш за муабетотСамо не знам каде е тука фалбата,човекот сподели и ни заштеди бар 1000 евра до сега. Зар Кинезиве не "крадат" и ни препродаваат? Верувам дека и тука има такви.
Sent from my MIX 2S using Tapatalk
Фала ти и тебе за убавите зборови.@Misko6000 па и не се баш 1000 денари, јас од @olikomerc го купив Нордик, 40 евра за 6 месеци, иако истиот пред некоја недела го најдов и тестирав на АлиЕкспрес и беше 36 евра за цела година. Значи дупло поефтино, а спомнуваме препродавање низ муабетов. Искрено јас не бев нешто фасциниран, иако имав во претходниот стан 500/500 брзина знаеше да сецка и да падне баш коа сум станал да гледам НБА утакмица, а ради тоа баш сум го купил. Можам само уште еднаш да му кажам големо фала на другарот @trencevski за еден од најдобрите гестови на форумов сигурно.
Сепак ова е форум, а темата е "Препорачајте IPTV" и не би сакал да препорачам нешто од што не сум задоволен. Веке цела недела гледам безплатно IPTV со истиот квалитет за кој платив претходно. И на крај краева нема зошто мене да ми е нездгодно да го споделам своето мислење, го чинело тоа некој загуба во заработката или не. Фала тренчевски уште еднаш.
@Misko6000 па и не се баш 1000 денари, јас од @olikomerc го купив Нордик, 40 евра за 6 месеци, иако истиот пред некоја недела го најдов и тестирав на АлиЕкспрес и беше 36 евра за цела година. Значи дупло поефтино, а спомнуваме препродавање низ муабетов. Искрено јас не бев нешто фасциниран, иако имав во претходниот стан 500/500 брзина знаеше да сецка и да падне баш коа сум станал да гледам НБА утакмица, а ради тоа баш сум го купил. Можам само уште еднаш да му кажам големо фала на другарот @trencevski за еден од најдобрите гестови на форумов сигурно.
Сепак ова е форум, а темата е "Препорачајте IPTV" и не би сакал да препорачам нешто од што не сум задоволен. Веке цела недела гледам безплатно IPTV со истиот квалитет за кој платив претходно. И на крај краева нема зошто мене да ми е нездгодно да го споделам своето мислење, го чинело тоа некој загуба во заработката или не. Фала тренчевски уште еднаш.
..
Бесплатна достава
Barcode scanner BIRCH BS-121, 2D laser, 60fps, 1280x1080, with stand
3.350,00 ден
Бесплатна достава
BAG EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BAG 51X20X33CM - KM05 COSMETIC BAG, LIGHT GREY
1.970,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK MILITARY TACTICAL TRAVEL SCHOOL BACKPACK 30L - MIL665, MILITARY GREEN
1.000,00 ден
Бесплатна достава
CABLES MONITOR HDMI M-M 3M Secomp, 11.99.5543-10
230,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V1 ULTRA 8K Polling Rate 75%, HS, RGB, Keychron Silk POM RED switch, OSA PBT, Black, w/knob, V1U-D1
7.380,00 ден
Бесплатна достава
EXTRALINK HEALTHY ACUPRESSION MAT BLACK 65X40
770,00 ден