Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Препорачајте IPTV

champagnepepe

Баниран/a
21 ноември 2019
125
253
Скопје
Благодарам
Мислењето е автоматски споено:

Еве кај да гледате фудбал без да ви кочи, Спортклуб е катастрофа
Да не праќам линкови тука, пишете ми пп, има livestream од skysports на нет.

wolverine

user
27 јуни 2012
1.344
1.583
Голема Македонија
wolverine's setup  
Processor & Cooler
Intel i5-13600K / Arctic Liquid Freezer II 360
Motherboard
Gigabyte Z790 GAMING X AX
Storage
1x 2TB 980 Pro | 2x 980 PRO 500GB | 1x 1TB MX500
PSU
NZXT C750
RAM
2x32GB G.Skill TridentZ 6400
Video card
ASUS 7800 XT 16G
Case
Phanteks Eclipse P600s
Mouse
Logitech G502
Keyboard
IBM Model M / F12 Kailh BOX White
Monitor
2x Dell 27" S2721DGFA 166Hz
OS
Fedora (GNOME)

maci92

read-only
22 јануари 2014
31
12
Кој програми ги има ова, некако ептен умрено изгледа страната на aliexpress. Дај повеќе информации.

Еве ја M3U листата (без линковите), па можеш search на некој канал што ти доаѓа на памет.

Атачменти

• tv_channels_pyS5ztfMes_plus.txt
    8,6 MB · Прегледи: 82

olikomerc

poweruser
11 декември 2008
4.884
3.812
не можам да разберам како ова работи толку добро а е фрее ? :D
Ништо посебно, скенираат деноноќно мак-адреси од маг-ресивери, крадат (пробиваат) листи и после се фалат по форуми.

Затоа други што се договориле поштено, платиле и сакаат да гледаат раат, ќе се нервираат због овие првиве.

Иако има решение и за MAG-ресиверите, се заклучува на локација, на оператор, на сериски број на уред, ама ајде нека се порадуваат уште малце :)

trencevski

hello world
17 ноември 2021
56
127
Ништо посебно, скенираат деноноќно мак-адреси од маг-ресивери, крадат (пробиваат) листи и после се фалат по форуми.

Затоа други што се договориле поштено, платиле и сакаат да гледаат раат, ќе се нервираат због овие првиве.

Иако има решение и за MAG-ресиверите, се заклучува на локација, на оператор, на сериски број на уред, ама ајде нека се порадуваат уште малце :)
Да во право си, ама многу се искурназија, со VPN се конектираат за да заобиколат геоблокада, а со добар конфиг ги вадат и сериските и ID броеви, маг модели... Пак испаѓа подолго да се радуваат.

Misko6000

user
5 април 2015
1.131
1.005

Само не знам каде е тука фалбата,човекот сподели и ни заштеди бар 1000 евра до сега. Зар Кинезиве не "крадат" и ни препродаваат? Верувам дека и тука има такви.

Sent from my MIX 2S using Tapatalk

trencevski

hello world
17 ноември 2021
56
127
Само не знам каде е тука фалбата,човекот сподели и ни заштеди бар 1000 евра до сега. Зар Кинезиве не "крадат" и ни препродаваат? Верувам дека и тука има такви.

Sent from my MIX 2S using Tapatalk
Пијачка имаш за муабетот

Gronk

hello world
20 март 2021
143
195
@Misko6000 па и не се баш 1000 денари, јас од @olikomerc го купив Нордик, 40 евра за 6 месеци, иако истиот пред некоја недела го најдов и тестирав на АлиЕкспрес и беше 36 евра за цела година. Значи дупло поефтино, а спомнуваме препродавање низ муабетов. Искрено јас не бев нешто фасциниран, иако имав во претходниот стан 500/500 брзина знаеше да сецка и да падне баш коа сум станал да гледам НБА утакмица, а ради тоа баш сум го купил. Можам само уште еднаш да му кажам големо фала на другарот @trencevski за еден од најдобрите гестови на форумов сигурно.

Сепак ова е форум, а темата е "Препорачајте IPTV" и не би сакал да препорачам нешто од што не сум задоволен. Веке цела недела гледам безплатно IPTV со истиот квалитет за кој платив претходно. И на крај краева нема зошто мене да ми е нездгодно да го споделам своето мислење, го чинело тоа некој загуба во заработката или не. Фала тренчевски уште еднаш.

trencevski

hello world
17 ноември 2021
56
127
@Misko6000 па и не се баш 1000 денари, јас од @olikomerc го купив Нордик, 40 евра за 6 месеци, иако истиот пред некоја недела го најдов и тестирав на АлиЕкспрес и беше 36 евра за цела година. Значи дупло поефтино, а спомнуваме препродавање низ муабетов. Искрено јас не бев нешто фасциниран, иако имав во претходниот стан 500/500 брзина знаеше да сецка и да падне баш коа сум станал да гледам НБА утакмица, а ради тоа баш сум го купил. Можам само уште еднаш да му кажам големо фала на другарот @trencevski за еден од најдобрите гестови на форумов сигурно.

Сепак ова е форум, а темата е "Препорачајте IPTV" и не би сакал да препорачам нешто од што не сум задоволен. Веке цела недела гледам безплатно IPTV со истиот квалитет за кој платив претходно. И на крај краева нема зошто мене да ми е нездгодно да го споделам своето мислење, го чинело тоа некој загуба во заработката или не. Фала тренчевски уште еднаш.

Фала ти и тебе за убавите зборови.

Misko6000

user
5 април 2015
1.131
1.005

..​

Мислењето е автоматски споено:

Пишав Евра, не денари и мислев на сите на кои им помогна @trencevski

членови онлајн
мислења
теми
членови

Нови мислења

ИТ маркет

На врв Дно