champagnepepe
Баниран/a
Да не праќам линкови тука, пишете ми пп, има livestream од skysports на нет.Благодарам
Мислењето е автоматски споено:
Еве кај да гледате фудбал без да ви кочи, Спортклуб е катастрофа
Да не праќам линкови тука, пишете ми пп, има livestream од skysports на нет.Благодарам
кај мене е супер на SK1 SRBБлагодарам
Jas na A1 sum, popara e internetot momentalnoкај мене е супер на SK1 SRB
Sent from my MIX 2S using Tapatalk
telekabel 150/150Jas na A1 sum, popara e internetot momentalno
И како си задоволен, дали имаат квалитетна слика?
![]()
20.57US $ |Extra fee NE1| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
Втора година по ред истиот сервер, одличен е.
Кој програми ги има ова, некако ептен умрено изгледа страната на aliexpress. Дај повеќе информации.
Како е серверот? Ќе пробам mac адреса да ти најдам....
me 2не можам да разберам како ова работи толку добро а е фрее ?![]()
Ништо посебно, скенираат деноноќно мак-адреси од маг-ресивери, крадат (пробиваат) листи и после се фалат по форуми.не можам да разберам како ова работи толку добро а е фрее ?![]()
Да во право си, ама многу се искурназија, со VPN се конектираат за да заобиколат геоблокада, а со добар конфиг ги вадат и сериските и ID броеви, маг модели... Пак испаѓа подолго да се радуваат.Ништо посебно, скенираат деноноќно мак-адреси од маг-ресивери, крадат (пробиваат) листи и после се фалат по форуми.
Затоа други што се договориле поштено, платиле и сакаат да гледаат раат, ќе се нервираат због овие првиве.
Иако има решение и за MAG-ресиверите, се заклучува на локација, на оператор, на сериски број на уред, ама ајде нека се порадуваат уште малце![]()
Само не знам каде е тука фалбата,човекот сподели и ни заштеди бар 1000 евра до сега. Зар Кинезиве не "крадат" и ни препродаваат? Верувам дека и тука има такви.Ништо посебно, скенираат деноноќно мак-адреси од маг-ресивери, крадат (пробиваат) листи и после се фалат по форуми.
Затоа други што се договориле поштено, платиле и сакаат да гледаат раат, ќе се нервираат због овие првиве.
Иако има решение и за MAG-ресиверите, се заклучува на локација, на оператор, на сериски број на уред, ама ајде нека се порадуваат уште малце![]()
Пијачка имаш за муабетотСамо не знам каде е тука фалбата,човекот сподели и ни заштеди бар 1000 евра до сега. Зар Кинезиве не "крадат" и ни препродаваат? Верувам дека и тука има такви.
Sent from my MIX 2S using Tapatalk
Фала ти и тебе за убавите зборови.@Misko6000 па и не се баш 1000 денари, јас од @olikomerc го купив Нордик, 40 евра за 6 месеци, иако истиот пред некоја недела го најдов и тестирав на АлиЕкспрес и беше 36 евра за цела година. Значи дупло поефтино, а спомнуваме препродавање низ муабетов. Искрено јас не бев нешто фасциниран, иако имав во претходниот стан 500/500 брзина знаеше да сецка и да падне баш коа сум станал да гледам НБА утакмица, а ради тоа баш сум го купил. Можам само уште еднаш да му кажам големо фала на другарот @trencevski за еден од најдобрите гестови на форумов сигурно.
Сепак ова е форум, а темата е "Препорачајте IPTV" и не би сакал да препорачам нешто од што не сум задоволен. Веке цела недела гледам безплатно IPTV со истиот квалитет за кој платив претходно. И на крај краева нема зошто мене да ми е нездгодно да го споделам своето мислење, го чинело тоа некој загуба во заработката или не. Фала тренчевски уште еднаш.
@Misko6000 па и не се баш 1000 денари, јас од @olikomerc го купив Нордик, 40 евра за 6 месеци, иако истиот пред некоја недела го најдов и тестирав на АлиЕкспрес и беше 36 евра за цела година. Значи дупло поефтино, а спомнуваме препродавање низ муабетов. Искрено јас не бев нешто фасциниран, иако имав во претходниот стан 500/500 брзина знаеше да сецка и да падне баш коа сум станал да гледам НБА утакмица, а ради тоа баш сум го купил. Можам само уште еднаш да му кажам големо фала на другарот @trencevski за еден од најдобрите гестови на форумов сигурно.
Сепак ова е форум, а темата е "Препорачајте IPTV" и не би сакал да препорачам нешто од што не сум задоволен. Веке цела недела гледам безплатно IPTV со истиот квалитет за кој платив претходно. И на крај краева нема зошто мене да ми е нездгодно да го споделам своето мислење, го чинело тоа некој загуба во заработката или не. Фала тренчевски уште еднаш.
..
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 40X30X20 CM - KM01 PINK
1.970,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M7, w/bluetooth, 30000 DPI, 8000Hz, Black, M7-A23
4.870,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V1 ULTRA 8K Polling Rate 75%, HS, RGB, Keychron Silk POM BROWN switch, OSA PBT, Black, w/knob, V1U-D3
7.380,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 WHITE (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 1K polling rate,All silent micro switch, M6S-A3
4.030,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA LINK ALL IN ONE MAGIC-03, 2xMIC, USB-C, 3.5mm, Black
8.680,00 ден
Бесплатна достава
HDD 3,5" 6TB TOSHIBA P300 5400RPM 128MB SATAIII HDWD260UZSVA
12.490,00 ден